metalshow

Training OPEN Leadership si Delegare in 16-17 noiembrie

In perioada 16-17 noiembrie 2007, COMPASS Training organizeaza in Bucuresti un nou program de training pentru manageri, cu tema Leadership si Delegare.

Programul se va derula in varianta OPEN, pe parcursul a 2 zile si sunt invitati sa participe middle si top manageri, precum si alte persoane interesate de perfectionarea cunostintelor despre lideri puternici si leadership care “functioneaza”.
Obiectivele cursului:
1. Prezentarea modalitatilor de gestionare mai eficienta a situatiilor dificile, din postura de lider in cadrul organizatiei si de imbunatatire a procesului de comunicare cu superiorii si subordonatii.
2. Identificarea trasaturilor/calitatilor de baza pe care trebuie sa le aiba un lider si testarea propriilor abilitati de lideri.
3. Identificarea caracteristicilor fiecarui stil de leadership si a metodelor de adaptare a stilului la situatii impuse. Corelatii intre tipuri de subordonati si stiluri de leadership “cerute” de situatii.

Conceptele care vor fi prezentate:
1. Definirea conceptului de “leadership”. Trasaturile si rolurile Liderului. Leadership si putere.
2. Lider vs. Manager. Ce se poate aplica in Romania?
3. Stiluri de Leadership. Evaluarea stilului personal. 
4. Delegarea – pasi necesari pentru a delega cu succes. 

COMPASS foloseste invatarea experientiala, interactivitatea si alte abordari specifice invatarii la adulti: jocuri de rol inregistrate video cu feedback, discutii de grup, brain storming/brain writing.

Numarul de locuri este limitat, iar inscrierile se pot face pana luni, 5 noiembrie. Pentru inscriere sau solicitarea de informatii suplimentare, va stam la dispozitie la tel/fax (021) 320 4292, email office@compass.ro. Persoana de contact: Mihaela Vlad.
Va invitam sa cititi articolul “Liderii-intre angajati si sefi” (“Cotidianul”, mai 2007), in care domnul Constantin Turmac (CMC, MBA, Certified Trainer) abordeaza problema leadershipului in Romania anului 2007.

Bucuresti, 26.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *