metalshow

Training de top pentru recrutori de top

Johnny Campbell, un lider recunoscut al lumii trainerilor in recrutare din intreaga lume, a fost saptamana trecuta pentru a 3a oara in Romania si pentru prima data chemat de o companie de resurse umane.

Specializat in procese si proceduri de cautare in big data base-uri, Johnny a fost pe 30 octombrie in Romania pentru a impartasi know how-ul sau consultantilor in recrutare si selectie ai Adecco Romania. Recunoscut ca fiind un maestru al eficientei si rigurozitatii, Johnny transforma procesul de identificare al candidatilor potriviti intr-un mecanism matematic cu rezultate rapide si bine targetate.

Bazele de date devin tot mai greu de construit, updatat, mentinut si utilizat, asa ca toti marii actori de resurse umane ar trebui sa se orienteze catre bazele de date imense precum Linkedin sau Google, unde pot gasi candidatii ideali nevoilor clientilor lor daca stiu cum sa efectueze o cautare eficienta.

In acest scop, Johnny a fost invitat de catre specialistii Adecco in recrutare pentru a le dezvalui din tainele unei cautari relevante, formule, tehnici, procedee, astfel incat timpul utilizat pentru gasirea candidatului perfect sa fie optim, iar rezultatele in ton cu cerintele exacte ale clientului.

„Ne dorim sa fim tot timpul tot mai sus, sa ne eficientizam procesele astfel incat clientii nostri sa poata primi servicii de o calitate eficienta la costuri reduse, iar candidatii selectati sa respecte un procent de 100% din cerintele clientului, conforme cu experienta si studiile acestora, nu conforme unor pareri, recomandari si alte idei irelevante. Cautarea si selectia trebuie sa fie procese matematice, nu concluzii bazate pe indici obiectivi. Iar cum in tara inca nu exista astfel de procedee aplicate, am apelat la know-how-ul international, la cel mai bun om in acest domeniu si asteptam cu nerabdare sa punem in aplicare skill-urile noi dobandite.” declara Marga Radu – Head of Permanent Placement Adecco Romania.

Johnny Campbell este un misionar, asa cum singur se descrie, ce are rolul de a transforma fiecare rectuiter din lumea intreaga intr-un premiant cu „centura neagra in recrutarea online”.

Johnny cunoaste din propria experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane, cat de puternic si valoros poate fi internetul ca metoda de achizitie de candidati. Acum conduce Social Talent, o companie ce ofera organizatiilor solutii scalabile, masurabile de invatare online ce permite acestora sa-si dobandeasca „centura neagra” in recrutare.

Bucuresti, 04.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *