Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Traieste-ti vacanta cu Pizza Hut

Din iunie poti savura 6 feluri noi de pizza, reunite intr-o oferta unica, numai in restaurantele Pizza Hut

In perioada 19 iunie -27 august, Pizza Hut le-a pregatit fanilor o calatorie de neuitat intr-o lume plina de gust. Sase noi sortimente de pizza preparate cu maiestrie pe celebrul blat Italian- iata oferta de nerefuzat pentru care Pizza Hut a pregatit-o tuturor iubitorilor de pizza.

Soarele imbietor al Greciei, coridele Spaniei, fiordurile Norvegiei , sombrero-urile Mexicului, parfumul Frantei si dansurile din Rusia sunt mai aproape de iubitorii de pizza prin oferta unica de la Pizza Hut!

Din 19 iunie, in toate locatiile Pizza Hut din Romania clientii pot alege Pizza Franta, Pizza Spania, Pizza Rusia si Pizza Mexic incepand cu 11.90 lei, iar Pizza Norvegia si Pizza Grecia incepand cu 13.90 lei – toate acestea respectand specificul culinar al tariilor pe care le reprezinta.

Si pentru ca in orice colt al lumii v-ati afla, o pizza nu se poate face fara un strop de farmec italian, numitorul comun pentru toate aceste tipuri de pizza este blatul fantastico cu dimensiunile de 22.5 cm si blatul magnifico de 30.5 cm.

Intr-o vara atat de calduroasa, alaturi de o pizza delcioasa merge cu siguranta o bautura fresh si sofisticata, Pizza Hut ofera clientilor cele mai bune variante: limonada cu portocale, grenadine si fresh de grapefruit, toate la preturi de nerefuzat.

Inainte de a-si incheia vacanta in restaurantele Pizza Hut, clientii mai pot petrece cateva clipe de neuitat profitand gustul dulce-acrisor si aromat cu scortisoara al tartei de mere care poate fi servita cu o cupa de inghetata de vanilie sau orice alt sortimentul de inghetata preferat.

Bucuresti, 22.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *