free download 78 travel guides written by experts

Traieste spectacolul fotbalului la Sun Plaza!

În perioada 27 iunie – 6 iulie 2014, Sun Plaza Shopping Center aprinde spiritul competiției prin organizarea unei întreceri sportive dedicate tuturor pasionaților de fotbal: „Marchezi și câștigi 500.000 de lei!”.

Organizată cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014, competiția pune la bătaie un premiu important în valoare de 500.000 de lei, un sistem home cinema, televizoare Smart TV, telefoane Sony Xperia Z și multe alte premii.

Deschiderea oficială a competiției va avea loc vineri, 27 iunie 2014, începând cu ora 18:30, la etajul 1 al centrului comercial, iar invitați speciali sunt jucătorii din Naționala Artiștilor Fotbaliști din România, câștigători ai Campionatului Mondial Art-Football 2014. La eveniment, își vor demonstra abilitățile sportive Aurelian Temișan, Adrian Enache, Andrei Ștefănescu și Kamara Ghedi (Alb Negru), Tavi Clonda, Rareș Varniote și Bogdan Tașcău (Free Deejays).

Din echipa Naționalei Artiștilor Fotbaliști fac parte cântăreți, actori și foști fotbaliști internaționali, iar fostul jucător al FC Argeș, Cristian Buturugă, este antrenor. Chiar dacă Naționala României nu s-a calificat la Campionatul Mondial din Brazilia, Naționala Artiștilor este campioană mondială după finala Campionatului Mondial Art-Football 2014, jucată la începutul lunii iunie, la Moscova. În cadrul turneului, Andrei Ștefănescu de la formația Alb Negru a fost desemnat cel mai bun jucător.

Alături de invitații speciali, vizitatorii Sun Plaza își vor putea dovedi talentul la fotbal în etapa de calificări a competiției, ce va avea loc între 27 iunie și 4 iulie 2014. Pentru a ajunge în finală, aceștia au șase încercări pentru a înscrie un gol în poarta de concurs.

În finala din 5 și 6 iulie 2014, cei mai pricepuți participanți se vor întrece pentru a înscrie cât mai multe goluri. Cei 500.000 de lei vor fi câștigați de jucătorul care reușește să înscrie șase goluri consecutiv, marcând câte trei goluri în colțul drept superior al porții și trei în colțul stâng inferior. Poarta este prevăzută cu un panou pe care mingile îl pot străbate prin două spații libere, bine delimitate. Cei care înscriu cinci, patru, trei, două sau chiar un gol, vor fi de asemenea premiați cu un sistem home cinema, televizoare Smart TV, telefoane Sony Xperia Z și vouchere valorice.

Mai multe detalii și regulamentul promoției pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Bucuresti, 23.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *