free download 78 travel guides written by experts

Traieste senzatia NIVEA FOR MEN Sport

Pentru că succesul înseamnă spirit de echipă!

Intensifică experienţa simţurilor după ce faci sport, simte valul de adrenalină şi sentimentul că eşti un învingător, cu noile produse din gama NIVEA FOR MEN SPORT: Gel de ras şi Loţiune după ras.

NIVEA FOR MEN SPORT te ajută să simţi în fiecare zi explozia de energie fizică şi mentală cu care te răsplăteşte o activitate sportivă. Indiferent că vii de la sala sau după o zi la birou, noul gel de ras şi noua loţiune după ras NIVEA FOR MEN SPORT, cu minerale marine şi Provitamina B5 îţi oferă o senzaţie revigorantă. Rezultatul? Simţi instantaneu prospeţimea, eşti revitalizat şi gata să reintri în joc concentrat la maxim.

Acestea sunt cele mai noi produse din gama NIVEA FOR MEN SPORT, care se alătură de astăzi gelurilor de duş şi deodorantelor NIVEA FOR MEN SPORT – o combinaţie învingătoare, pentru o echipă puternică şi plină de succes.

Noul gel de ras NIVEA FOR MEN SPORT

Un gel de ras inovator, care îţi asigură un bărbierit fin şi îţi lasă o senzaţie de prospeţime ce te ajută să-ţi începi ziua plin de energie. Formula sa avansată combină mineralele marine cu efect revigorant şi Provitamina B5, care îngrijeşte şi calmează pielea. Tehnologia Ultra Glide asigură un bărbierit fin şi delicat, oferindu-ţi în final o senzaţie confortabilă, plină de prospeţime.

Parfumul proaspat de citrice, căruia i se adaugă şi alte note masculine, conferă ambelor produse un aer de vitalitate debordantă.

Pret:15.65 lei

Noua loţiune după ras NIVEA FOR MEN SPORT

O loţiune cu textură uşoară, care se absoarbe foarte repede şi îţi reîncarcă pielea cu o prospeţime de lungă durată. Formula sa avansată combină mineralele marine cu efect revigorant şi Provitamina B5 cu proprietăţi de calmare a pielii.

Loţiunea după ras NIVEA FOR MEN SPORT are acelaşi parfum proaspăt de citrice regăsit şi în gelurile de ras, deodorantele şi gelurile de duş din gama SPORT, concepute pentru a-ţi asigura o îngrijire completă şi rafinată.

Preţ: 24.95 lei

Eliberează-ţi energia, depăşeşte-ţi limitele şi răsplăteşte-ţi pielea cu gama NIVEA FOR MEN SPORT. Alege formula căştigătoare cu gelul de ras, loţiunea după ras, gelul de duş, deodorantul Sport şi vei înţelege o dată în plus de ce succesul se datorează întotdeauna spiritului de echipă. NIVEA FOR MEN SPORT este gama în care, de la parfumul masculin până la senzaţia de prospeţime a pielii, termenul de “echipă” capată un înţeles deplin.

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *