free download 78 travel guides written by experts

Trăieşte o vară cameleonică pe ritmuri de flamenco

În această vară, Eden-ul poate fi chiar grădina ta! Cu puţină inspiraţie şi cu ajutorul artizanilor din Spania, te poţi bucura de o grădină mediteraneană chiar acasă. Cameleonia îţi recomandă vara aceasta plăcile decorative realizate manual potrivite atât pentru pavajele de exterior, cât şi pentru interior. 

Optând pentru gresia realizată manual, beneficiezi de calitate şi design într-un produs care îţi aduce acasă inspiraţia şi tradiţia spaniole. 


Perfectă pentru piscină şi terasă, gresia realizată manual păstrează tradiţia şi secretele artizanilor spanioli. Cameleonia  îţi oferă şansa ca acasă să te poţi bucura de povestea unică, caliente, veche de secole a meşteşugarilor spanioli. Procesul artizanal prin care sunt create le conferă plăcilor decorative un aspect natural şi o textură unică, transmiţând căldura ambientelor mediteraneene şi oferind valoare unei proprietăţi rustice.

Prin coacerea la temperaturi ridicate, gresia capătă calităţi tehnice excelente, dar şi o mare durabilitate în timp, fiind rezistentă la lovituri, presiuni, abraziune şi având o porozitate redusă. Tocmai de aceea, gresia realizată manual nu necesită o întreţinere specială şi este rezistentă la variaţii majore de temperatură, la apă, îngheţ sau acizi. Calităţile sale antiderapante o transformă în soluţia ideală pentru amenajarea spaţiilor publice, decorarea teraselor, piscinelor şi a treptelor, atât la mare, cat şi la munte.

Paleta variată de culoare şi unicitatea fiecărei plăci ceramice atrag dupa sine întreaga poveste cu toreadori, nuanţe de sangria, vibraţia de flamenco şi căldura serilor de vară de pe coasta Spaniei. În plus, trecerea timpului, dar şi a paşilor peste gresia artizanală îi îmbunătăţesc aspectul, oferindu-i valoarea şi aerul misterios al unei opere de artă.

Această colecţie este realizată în perfectă armonie cu natură, respectând mediul înconjurator şi oferind şansa reîntoarcerii la paradisul pierdut. Nostalgia simplităţii cu valoare intrinsecă şi materialele naturale în acord perfect cu echilibrul firesc al naturii sunt reliefate de fiecare placă de gresie prelucrată de mâinile artizanilor.

Vizitează şi tu universul Cameleonia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *