free download 78 travel guides written by experts

Tragedia 11 septembrie, rememorata la „Vorbeste liber!”, cu George Maior

Şeful SRI este invitatul lui Sorin Avram la talk-show-ul de joi, 11 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

La 13 ani de la tragedia din Statele Unite, când turnurile gemene ale World Trade Center şi sediul Pentagonului au fost lovite de trei avioane de pasageri, într-un atac terorist apocaliptic, jurnalistul Sorin Avram propune o ediţie Vorbeşte liber! de rememorare a evenimentelor de atunci. Directorul Serviciului Român de Informaţii George Maior dă curs invitaţiei moderatorului TVR la o dezbatere pe acest subiect, dar şi pe altele, într-o nouă ediţie a talk-show-ului Vorbeşte liber!. Ediţia din 11 septembrie a emisiunii poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Pornind de la un remember 11 septembrie, discuţia de joi seară mai atinge şi teme precum blocarea legii „Big Brother”, summitul NATO desfăşurat la începutul acestei luni în Ţara Galilor, terorismul cibernetic şi hackerii români.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1. Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au mai numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea sau Constantin Niţă.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 11.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *