free download 78 travel guides written by experts

Trafic record: peste 76.000 de persoane au vizitat AFI Palace Cotroceni de Ziua Copilului

De Ziua Copilului, AFI Palace Cotroceni a înregistrat un nou record de vizitatori: peste 76.000 de persoane au trecut pragul centrului comercial pentru a participa la activitățile pregătite pentru weekend.

AFI Palace Cotroceni și-a întâmpinat clienții cu ateliere, spectacole, concerte, momente de dans și concursuri, pentru a celebra Ziua Copilului și încheierea Lunii lui MAI Mult. Activitățile speciale au început încă de vineri și s-au întins pe tot finalul săptămânii.

În toate cele trei zile, zeci de copii au participat la atelierele pregătite de AFI Palace Cotroceni în parteneriat cu Dremel by Bosch. În cadrul acestor ateliere, cei mici au realizat decupaje cu stații de traforaj, pirogravuri, gravuri pe farfurii, lumânări sau ghivece și decorațiuni pe rame de fotografii. Sâmbătă, copiii din peste 40 de grădinițe din București, Ilfov, Slatina și Constanța au susținut momente artistice în cadrul evenimentului „Veniți cu noi în Lumea Copilăriei”, din programul educațional „Vreau să fiu Olimpic”.

De Ziua Copilului a fost realizat un desen gigantic cu ajutorul copiilor din AFI Palace Cotroceni și cu sprijinul HHC România, în cadrul proiectului „Colorează-le copilăria”. De asemenea, Centrul Educațional Creartes Land a susținut un program artistic adresat copiilor, compus din piese cântate de un grup vocal, solo-uri și scenete. Mai mult, dansurile grecești susținute de Ansamblul Uniunii Europene și dansurile makedonene ale Ansamblului Grailu Armanesc au încântat trecătorii. Echipa Puranima a pregătit special pentru copii un spectacol cu păpuși Rolling Strings, iar, pe tot parcursul zilei, mascotele DO și MO ale DOMO i-au invitat pe cei mici la joacă.

În plus, AFI Palace Cotroceni a finalizat și Luna lui MAI Mult, premiind o familie norocoasă cu o excursie în Grecia.

Pentru mai multe informații despre noutățile din AFI Palace Cotroceni puteți accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Bucuresti, 03.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *