free download 78 travel guides written by experts

Trafic de mirese, sub nasul autorităţilor române

#Jurnalistul Christian Sabbagh face un apel pentru modificarea legislaţiei actuale privind casatoriile

Investigatia „mireselor de imprumut” continua in emisiunea „Sabbagh in actiune”, emisiunea difuzata maine seara, de la ora 21:30, la Kanal D! Cărăuşi către vestul Europei, asta au devenit sute de românce care se mărită cu migranţi, pentru bani.

Jurnalistul Christian Sabbagh şi echipa de la “Sabbagh in actiune” au reuşit să filmeze, în premieră, o astfel de tranzacţie încheiată chiar în centrul Bucureştiului, în incinta unui supermarket. Unul dintre capii filierei pakistaneze din România îi oferă 3500 de euro unei femei ca să se mărite cu amicul lui, în Austria. Asta fiindcă migrantul îşi doreşte să ajungă în ţara vecină şi consideră că e mai bine să încheie căsătoria acolo, ca să câştige timp.


Câteva zile de filaj şi o acţiune periculoasă, cu o femeie-agent sub acoperire infiltrată în reţea, au condus la aflarea adevărului şi la constituirea probelor care au ajuns, deja, pe mâna autorităţilor.

În România, legea nu pedepseşte căsătoriile de convenienţă, aranjate pe bani. De aceea, jurnalistul Christian Sabbagh face un apel pentru modificarea legislaţiei actuale.

“E nevoie de prevederi noi, adaptate aceste situaţii neaşteptate, când valul acesta de migranţi a invadat Europa. Nu vă faceţi iluzii, nu toţi sunt refugiaţi de război. Printre ei sunt foarte mulţi certaţi cu legea, căutaţi chiar de poliţie în alte state europene. Aceşti oameni nu s-ar da înapoi de la nimic pentru a face bani!”, avertizează Sabbagh.

Urmariti filmarea integrală a episodului tranzacţiei, realizată cu mai multe camere ascunse, şi negocierea incredibilă care a avut loc chiar aici, în Bucureşti, la doi paşi de românii care îşi făceau liniştiţi cumpărăturile, sâmbătă, de la 21:30, la „Sabbagh în acţiune”, pe Kanal D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *