free download 78 travel guides written by experts

Tradiționalul românesc a câștigat teren în fața juraților la jurizările pe nevăzute

În ediția de aseară a emisiunii ,,Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1

Gustul jurizărilor pe nevăzute din a cincea ediție a surprins cu savoarea autentic românească, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au împărțit maximul de cuțite unui trio tradițional, ce s-a înscris în competiție pentru a demonstra că mâncarea ,,ca la mama acasă” poate surclasa preparatele minimaliste. Ioan Larionesi, Ion Miclea și Cătălina Niculai au gătit ,,cu suflet” pe baza unor rețete ce datează mai bine de o sută de ani și au făcut jurații să declare că ,,astfel de preparate merită mai mult de 3 cuțite”. Palinca cu miere, slana- așa numitul ,,fois gras al Ardealului”, sau ciorba de miel cu guşiţă de mate și tarhon i-au lăsat pe pretențioșii chefi fără cuvinte.

Chefi la cutite 0180

Și în această seară, poveștile concurenților au avut un rol în determinarea de la bancul de lucru. Kimmy Iosefina Pascal este un exemplu ce demonstrează că pasiunea pentru bucătărie te poate ajuta să te reinventezi, în ciuda trecutului dificil. A depășit o tulburare de alimentație, iar aseară le-a propus juraților un mic dejun clasic cu ouă, cașcaval și bacon, ce a calificat-o în etapa următoare. O altă candidată la cuțite a fost prima concurentă transgender a celei mai iubite emisiuni culinare, ce a venit să demonstreze că succesul unei experiențe nu ține cont de gen, culoare sau orientare. Alexa s-a deschis în fața chefilor, dar a primit și votul lor de încredere.

Concurenți pasionați de gătit s-au aventurat să le ofere juraților preparate care mai de care mai îndrăznețe, menite să iasă din tipar. Cu peste 100 de diplome și medalii ce îi confirmă îndeletnicirea de la bancul de lucru, Mărioara Vîrtop i-a impresionat pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu o farfurie a cărei savoare și plating o înscriu în lupta pentru marele premiu. Somon pe pat de cartofi orientali cu tăiţei de orez a fost dish-ul cu care timișoreanca i-a convins pe chefi că este o alegere sigură în formarea viitoarelor echipe.

Ghicitul în farfuriile de sub cloșuri a dat naștere unor momente extrem de amuzante. Deși jurații nu au întâlnit ,,un milionar rus excentric” și nici un ,,proaspăt student la teologie”, au împărțit cuțite candidaților talentați, ce își croiesc astfel drum mai departe în concurs. Jurizările pe nevăzute continuă și în seara aceasta, începând cu ora 20:00, pe Antena 1, căci ,,Chefi la cuțite” promite o altă seară savuroasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *