free download 78 travel guides written by experts

Traditie si pasiune pentru moda, motorul unui business autohton

Allboutique.ro, un business care promovează moda românească, lansează constant colecţii autentice, inspirate de tradiţia şi cultura din România. Pe lângă pasiunea pentru frumos, care se reflectă în acest magazin online, regăsim şi ideea de a da ceva înapoi comunităţii din care facem parte, întrucât proiectul promovează produse realizate exclusiv în România.

“Am lansat acest business din dorinţa de a promova producători şi designeri români, care fac haine foarte frumoase la preţuri accesibile şi în ediţii limitate. De obicei, nu îi regăsim în marile magazine sau în alte platforme online. Ne dorim să venim astfel în întâmpinarea nevoii femeilor de a îmbrăca altfel de haine, pe care nu le găsesc în magazinele de retail existente pe piaţă.”, spune Cătălina Brînză, fondatoarea Allboutique.ro.

Povestea sa îşi are începuturile în cei nouă ani pe care i-a lucrat în fashion şi în industria comerţului. Nu numai că a asimilat cunoştinţe din domeniu, ci chiar a fost în permanenţă conectată la noile tendinţe din modă şi a simţit că piaţa din România avea nevoie de altceva. Deşi are un job full-time, pasiunea şi ambiţia sa au contribuit la punerea în practică a ideii sale de antreprenoriat în lumea modei.

“Îmi place să fiu antreprenor, deşi este un drum lung şi anevoios, presărat cu multe greutăţi şi piedici de multe ori, dar la finalul zilei satisfacţia personală este imensă şi îţi dă puterea de a o lua de la capăt.” ne împărtăşeşte Cătălina.

Allboutique.ro este un magazin online autohton care promovează moda românească prin articole vestimentare şi accesorii inedite realizate în România. Colecţiile disponibile nu se limitează doar la îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru femei sau accesorii, ci reinventează orice ţinută şi îi conferă un aer original.

Magazinul a lansat recent cea mai nouă colecţie specială de papioane din lemn gravat sau pictat în motive tradiţionale specifice pentru anumite zone din ţară, de la Gorj până la Maramureş. Este o nouă iniţiativă prin care fondatoarea Allboutique.ro îşi propune să readucă în atenţie valorile autentice şi tradiţia din România.

Bucuresti, 24.08.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *