metalshow

Traditia si voia buna s-au reunit in AFI Palace Cotroceni la aniversarea celor 6 ani

Pe 1 Decembrie AFI Palace Cotroceni a sărbătorit 6 ani de la deschiderea în România, alături de peste 82.000 persoane care au venit să se bucure de evenimentele găzduite de centrul comercial.

Anul acesta AFI Palace Cotroceni a îmbrăcat haine de sărbătoare tradițional românești și a organizat momente la care au fost prezenți meșteșugari și artiști populari din mai multe zone ale țării. Cântăreața Delia Matache a susținut un super concert spre seară, iar pe parcursul zilei vizitatorii s-au putut bucura de ansambluri și formații cunoscute, precum Fanfara 10 Prăjini, Țara Vrancei, Junii Călușari, trupa Amicii și mulți alții. De asemenea, aceștia au putut admira chiar o paradă militară acompaniată de Muzica Armatei și Drill Team.

„Mulțumim tuturor celor care au fost prezenți alături de noi la cea de-a șasea aniversare AFI Palace Cotroceni în România. În toți acești ani ne-am dorit să oferim clienților noștri oportunități inedite de petrecere a timpului liber și o varietate de branduri pentru experiențe complete de shopping Ne-am dorit ca AFI Palace Cotroceni să nu fie doar un simplu centru comercial, ci o destinație, un loc în care poți petrece timp de calitate și te poți bucura de o serie de activități recreative. Faptul că AFI Palace Cotroceni rămâne în continuare cel mai vizitat mall din România, ne confirmă că am reușit să fim pe placul clienților noștri și pe această cale le mulțumim pentru toată încrederea acordată.”, a declarat Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.

Centrul comercial a organizat cu ocazia aniversării tombola tradițională unde au fost oferite foarte multe premii, printre care o mașină Citroen Cactus câștigată de Iana Bradu. Cei născuți de 1 Decembrie au primit în dar tortul aniversar, iar copiii de 6 ani au primit vouchere gratuite pentru locul de joacă.

Pe 1 Decembrie au fost aprinse luminițele de Crăciun în AFI Palace Cotroceni și astfel a fost dat startul sezonului dedicat sărbătorilor de iarnă. Și, ca în fiecare an, AFI Palace Cotroceni va fi deschis și de sărbători 25, 26, 31 Decembrie și 1 Ianuarie.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentele și noutăţile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Bucuresti, 03.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *