metalshow

Tractiune 4×4 cadou pentru Mazda CX-5

Mazda CX-5 introduce o nouă ofertă pentru clienți – tracțiune 4×4 gratuită până la 31.12.2014. Oferta este valabilă la toți dealerii Mazda și exclusiv pentru versiunile Mazda CX-5 care sunt echipate cu tracțiune integrală. În plus, modelul beneficiază de 3+2 ani garanție extinsă în limita a 150.000 de kilometri și de oferta de finanțare dedicată clienților Mazda cu 4,1% dobândă*.

CX-5 este și cel mai premiat SUV produs de Mazda, atât pentru designul inspirat din filosofia KODO, cât și pentru tehnologiile SKYACTIV integrate. Mazda CX-5 se remarcă în clasă printr-un consum foarte scăzut, de doar 4,6l/100 km, respectiv un nivel al emisiilor de CO2 foarte redus, de 119 g/km**. CX-5 este echipat standard cu sistemul i-STOP, care contribuie la scăderea consumului de combustibil și oferă una dintre cele mai rapide reporniri pentru un mecanism de tip start-stop.

Mazda CX-5 este dotată și cu un pachet de tehnologii de siguranță activă care asigură protecție de top atât pasagerilor, cât și pietonilor și include sisteme care monitorizează partea din lateral spate a automobilului, avertizează la depășirea liniei de demarcație între benzi sau asistă șoferul prin încetinirea automată când autovehiculul se apropie prea mult de cel din fața sa. CX-5 a obținut cotația maximă de 5 stele Euro NCAP.

* Leasing financiar prin UniCredit Leasing pe o perioadă de finanţare: 12 luni – 60 luni, avans minim de la 15%, 4.1% dobândă, DAE de la 8.01% în funcţie de model şi schema de finanţare. Ofertă supusă unor termene şi condiţii.
** Consum combinat pentru versiunea cu tracțiune față, cu motorizare SKYACTIV-D CD150 și transmisie manuală SKYACTIV-MT cu șase trepte.

Bucuresti, 22.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *