Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

TPG Group anunta castigarea a 3 clienti noi

TPG Group anunta cu bucurie intrarea in portofoliu a trei clienti noi importanti, din trei domenii diferite. Kaspersky Info Systems SRL este unul dintre cei mai mari producatori de securitate IT la nivel international, iar TPG Group va oferi, incepand din acest an, servicii de audit pentru subsidiara din Romania a grupului.

«Sunt foarte incantata de intrarea in protofoliul nostru a unui client precum Kaspersky, care ne permite penetrarea pe un domeniu important pe care il in strategia noastra de dezvoltare. Din acest moment ne propunem sa atragem mai multi clienti de audit din domeniul IT,» a declarat Simona Balan.

simona-balan
Industrie ILPEA Romania SRL este la randul ei o deschizatoare de drumuri pentru TPG Group, fiind un client din domeniul productiei de garnituri pentru articolele si aparatele electrocasnice care intra in portofoliul companiei si care va primi servicii de contabilitate la cel mai inalt nivel. Industrie ILPEA Romania face parte dintr-un grup italian ce opereaza la nivel mondial, in peste 85 de tari. Firma din Romania va fabrica componentele in unitatea sa de productie din Pitesti. Castigarea acestui cont reprezinta o dezvoltare si a diviziei de contabilitate a TPG in zona firmelor de productie.

Tot un client nou in zona serviciilor de contabilitate este Skyworth Romania SRL, distribuitor wholesale de aparate de aer conditionat. Parte a unui grup de origine elena, compania activeaza in Grecia, Ucraina si Turcia. La nivel international, Skyworth este un brand care realizeaza produse electronice si electrocasnice, beneficiind de zeci de ani de experienta. Gigantul industrial care promoveaza tehnologii inovatoare are o cifra de afaceri anuala de peste 8 miliarde de dolari. Conform evz.ro, in noua facilitate de productie a sistemelor de aer conditionat s-au investit în ultimii 2 ani peste 420 milioane USD.

TPG a adunat in echipa sa profesionisti cu experienta vasta profesionala si diverse background-uri, obiectivul final fiind sa ii poata asigura solutii integrate clientului pentru ca acesta sa-si imbunatateasca eficienta, sa gestioneze in mod corect costurile si sa-si controleze mai bine structura si operatiunile propriei afaceri. Practic, grupul TPG ofera clientilor sai instrumentele necesare pentru un management optim al companiei. Grupul TPG Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori locali pe piata serviciilor financiare este compus din companiile  Balan TPG Audit, TPG Accounting si TPG Advisory, sub supravegherea lui Vasileios Voulgaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *