free download 78 travel guides written by experts

Totul incepe acasa!

Angajați ai GDF SUEZ Energy România au lucrat pe șantierul Habitat for Humanity România pentru a le oferi copiilor din casele familiale un loc mai bun în care să crească

25 de angajați ai GDF SUEZ Energy România au ales să îşi petreacă ziua de sâmbătă la SOS Satele Copiilor. Şi nu oricum, ci muncind cot la cot cu specialiştii Habitat for Humanity, în cadrul proiectului de reabilitare a celor 12 case sociale în care peste 80 de copii vor descoperi, la finalul proiectului, ce înseamnă bucuria unui cămin frumos și primitor.

"Ne-am împrietenit cu Alex, Mădălina, Șerban și mulţi alţi copii minunaţi pentru care SOS Satele Copiilor înseamnă acasă. Ne-am bucurat enorm să participăm la acţiunea de sâmbătă în beneficiul lor şi va exista cu siguranță o dată viitoare, ocazie cu care îi vom cunoaște pe toți. Am făcut asta pentru ei și ei sunt motivul pentru care vom reveni mereu gata să dăm o mână de ajutor", a declarat Iulian Maxim, voluntar GDF SUEZ Energy România.

Prin programul “Totul începe acasă!”, derulat de GDF SUEZ Energy România, Fundația GDF SUEZ și Habitat for Humanity România, casele din cadrul SOS Satele Copiilor vor fi renovate și eficientizate energetic până la finalul anului 2014. În fiecare casă locuiește o mamă socială, ce are în grijă 6-7 copii. Casele au fost date în folosință acum 20 de ani și nu au mai fost renovate de atunci, iar în prezent ele sunt într-o stare avansată de degradare și au un consum energetic ridicat.

Cu sprijinul angajaților GDF SUEZ Energy România, sâmbătă s-a lucrat la izolarea fațadei pentru 2 dintre cele 12 case. La sfârșitul lunii mai, primele patru familii sociale se pot muta în casele proaspăt renovate, urmând ca şi celelate familii să se bucure de o casă nou renovată până la sfârşitul anului.

Despre proiect

Contribuția de 300.000 de euro a GDF SUEZ Energy România va îmbunătăți considerabil condițiile de locuit și de învățare pentru toți cei 134 de beneficiari: copii, părinţi şi asistenţisociali ce îşi desfăşoară activitatea în acest centru.

Programul „Totul începe acasă!” face parte din platforma de responsabilitate socială a GDF SUEZ Energy România, „Energie pentru Fapte Bune”, ce reunește toate proiectele de implicare în viața comunității derulate de către companie. Detalii pe www.energiepentrufaptebune.ro.

Bucuresti, 28.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *