free download 78 travel guides written by experts

“Totul e permis”, in culise: Pe Cosmina Pasarin a luat-o ameteala pe planul inclinat

Proba preferată a Cosminei Păsărin, la “Totul e permis”, rămâne cea a planului înclinat la 22,5 grade, chiar dacă aceasta i-a creat o puternică senzație de disconfort.

“La emisiune, de data asta, m-am simțit mai în elementul meu, mult mai relaxată decât data trecută. Iar proba planului înclinat rămâne, de departe, preferata mea, chiar dacă pe el am avut o senzație de vertij destul de puternică. Mi-ar plăcea să existe o emisiune care să se desfășoare exclusiv pe o suprafață înclinată! Și să o realizez eu!”, spune entuziasmată Cosmina.

O probă la care Cosmina Păsărin a râs foarte mult a fost cea intitulată Panică. Proba presupune ca fiecare dintre concurenți să continue o propoziție începută de prezentatorul Cosmin Seleși, dând mai departe colegului de alături un balon în interiorul căruia se afla o mică… bombă. Cine are ghinionul să-i explodeze balonul în brațe va fi eliminat. “Ne-am amuzat teribil, pentru că acolo s-au spus o mulțime de aberații”, mai zice Cosmina. De exemplu, sub presiunea timpului și a bombei improvizate, aceasta a mărturisit că îi fug ochii după… soțul Lorei.

Cele două echipe care se confruntă duminică la “Totul e permis” sunt formate din Maria Buză (căpitan), Cosmina Păsărin, Jorge și Claudiu Bleonț, respectiv Cătălin Bordea (căpitan), Lora, Andrei Ștefănescu (Alb Negru) și Ana Odagiu.

“Totul e permis” se difuzează duminică, 19 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Bucuresti, 16.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *