free download 78 travel guides written by experts

Totul despre sex si casnicie

M. J. Exner
Editura Tritonic

"Lucrarea de fata cauta sa ofere o perspectiva introspectiva asupra factorilor care determina succesul unui mariaj, cu un accent puternic pus pe actul sexual si factorii care cauzeaza nepotriviri." De altfel exista un intreg capitol – spre final – dedicat casatoriilor reusite.

Cartea este una care se concentreaza asupra sexului din dorinta de a oferi cat mai multe detalii care sa ajute oamenii in viata lor si care sa duca la existenta unor relatii fericite.

Autorul este un doctor, astfel ca lucrarea ofera "Sfaturi medicale alaturi de sfaturi practice. Explicarea unor fenomene emotionale logice si simple care pot salva relatii usor… imbatranite. Cum apare si cum dispare atractia? Cat de mult influenteaza sentimentele sau lipsa lor in relatia sexuala… Cum putem pastra o casnicie la cote inalte ale pasiunii. O carte ca un ghid sau ca un prieten.".

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *