Shadow

Toto lanseaza reinterpretarea piesei Weezer, “Hash Pipe”

In luna mai a acestui an, cei de la Weezer s-au gandit sa onoreze cererea cel putin ciudata a unei fane, de a reinterpreta faimosul hit al trupei Toto, “Africa”. Zis si facut.

Insa nimeni nu se astepta la ce avea sa urmeze.

Reactia internetului la varianta Weezer a piesei “Africa” a fost total neasteptata, reinterpretarea devenind un hit in scurt timp dupa ce a fost preluata de radio-uri si toate platformele digitale.

Toto, Hash Pipe

Raspunsul publicului la reinterpretarile celor de la Weezer a fost fenomenal, asa ca nici cei de la Toto nu se puteau lasa mai prejos si au revenit cu urmatoarea declaratie: “Am fost absolut uimiti de raspunsul pe care Weezer l-a primit in urma reinterpretarilor oferite pentru “Africa” si “Rosanna”. Au si facut o treaba foarte buna, dar nu ne imaginam ca va avea asemenea impact. “Africa” pur si simplu a facut furori. Asa ca ni s-a parut cel putin corect ca si noi, TOTO, sa revenim cu o varianta proprie pentru o piesa Weezer. Prin urmare ne-am apucat sa cautam in discografia lor, sa ascultam cu atentie muzica lor si am ajuns sa devenim fani. Copiii nostri, care au deja 30 ani, au fost pur si simplu exataziati la vestea ca Weezer a lansat reinterpretarile pentru “Africa” si “Rosanna” si cum sunt fani Weezer, ei au ales pentru noi piesa “Hash Pipe”. Ironia este ca noi fumam hasis dinainte ca baietii de la Weezer sa se fi nascut, dar nu putem sa ignoram faptul ca piesa este foarte buna si are un groove aparte. Asadar, va oferim versiunea noastra a piesei “Hash Pipe”, la care am venit cu o nota caracteristica Toto, asa cum si ei au adaugat la reinterpretarile lor o nota de Weezer. Tot ce se intampla acum este o colaborare total neanticipata, dar asa se nasc cele mai bune momente in muzica. Le multumim celor de la Weezer, managementului si fanilor care au fost extrem de primitiori cu noi si nici macar nu erau nevoiti sa fie. Urmatorul pas ar trebui sa fie un mash-up live, asta e clar. Pana atunci ne vom bucura de succesul neasteptat. Le multumim tuturor mai ales pentru felul in care au primit si imbratisat acest accident frumos. Reinterpretarea noastra pentru piesa “Hash Pipe” se va lansa pe 10 August si deja am auzit ca cei de la KROQ au primit mii de cereri pentru a lansa teaser-ul inregistrat de curand si pe care ei l-au difuzat. Ii multumim lui Steve Porcaro pentru faptul ca ni s-a alaturat in calitate de producator in acest minunat accident.” – Steve Lukather

Claparul trupei Toto, Steve Porcaro povestea despre experienta de a reinterpreta piesa celor de la Weezer ca fiind “… absolut nemaipomenita. Cand l-am intrebat pe vecinul meu, un fan inrait Weezer, ce piesa ar trebui sa inregistram de la ei, mi-a povestit rapid despre vreo 5 hit-uri de-ale lor, dar apoi mi-a zambit si mi-a marturisit ca nu exista senzatie mai tare decat sa conduci pe autostrada, cu mai bine de 100 km/h si sa asculti “Hash Pipe”. Vorbele lui au cantarit mult in decizia mea de a fi de acord cu “Hash Pipe”.”

Solistul Joseph Williams nu a putut fi contactat din cauza consumului prea mare de hasis dar cand l-am intrebat inainte despre piesa “Hash Pipe”, raspunsul lui a fost scurt si la obiect “Mda”.

De cand cei de la Weezer au lansat propria versiune pentru piesa Toto, “Africa”, industria muzicala si publicul s-au indragostit de noua varianta. Pe iTunes piesa a ajuns numarul 1 in vanzari si se mentine pe prima pozitie. Pe Spotify reinterpretarea piesei “Africa” a intrat direct pe primul loc in topul viral. Numai in Statele Unite piesa a inregistrat 6269 de difuzari pe radio si a reusit sa se situeze pe locul 2 in playlisturile Pop.

Incepand de vineri, 10 August, “Hash Pipe”, in varianta Toto, poate fi ascultata de toata lumea. Pentru mai multe detalii puteti accesa www.totoofficial.com.

Poti asculta sau descarca piesa “Hash Pipe”, in interpretarea Toto aici: https://umusic.lnk.to/HashPipePR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *