free download 78 travel guides written by experts

Toti utilizatorii Cartelei Vodafone pot face cadouri prietenilor, indiferent de retea

·    Utilizatorii Cartelei Vodafone pot oferi cadouri tuturor prietenilor, indiferent de reteaua in care se afla, printr-un SMS cu tarif normal, la numarul 722
·    Utilizatorii din orice retea care primesc trei mesaje de acest tip de la prieteni, in aceeasi zi, prin intermediul numarului 722, castiga un premiu de colectie
·    La cinci mesaje primite in aceeasi zi, clientii Cartelei Vodafone primesc garantat 1 Euro credit
·    Telefoanele Vodafone Smart si Vodafone 555 Blue sunt disponibile in pachete speciale, la preturi avantajoase
·    Clientii serviciilor prepaid pot alege intre trei extraoptiuni: Total, Extra si Maxim Vodafone lanseaza campania promotionala de Craciun, pentru utilizatorii de cartela. Incepand de astazi, clientii noi si existenti ai Cartelei Vodafone pot face cadouri prietenilor, indiferent de reteaua in care se afla acestia, printr-un SMS cu tarif normal, la numarul 722. In plus, utilizatorii pot alege in continuare dintre trei extraoptiuni avantajoase ale Cartelei Vodafone: Total, Extra si Maxim. 

Pentru a face un cadou, un utilizator trebuie sa trimita un SMS la numarul 722, cu un tarif normal, de 5 eurocenti credit, in care sa mentioneze numarul prietenului caruia vrea sa ii faca o surpriza. Cadourile pot fi trimise si de catre abonatii Vodafone. La trei SMS-uri primite intr-o zi, de la prieteni diferiti, prin numarul 722, utilizatorii castiga, indiferent de reteaua de telefonie mobila ai carei clienti sunt, unul dintre cadourile de colectie oferite de Vodafone.

Mai mult, utilizatorii Cartelei Vodafone care primesc cinci mesaje in aceeasi zi, de la prieteni diferiti, primesc automat 1 Euro credit cadou.

Promotional, utilizatorii pot achizitiona telefonul Vodafone 555 Blue, conceput pentru a fi folosit cu usurinta pe Facebook, intr-un pachet special la 59 Euro (TVA inclus), ce include un SIM si o cartela valorica de reincarcare de 10 Euro credit,. In plus, smartphone-ul Vodafone Smart, terminal cu un foarte bun raport pret-calitate, ce functioneaza cu sistemul de operare Android, 2.2, este de asemenea disponibil intr-un pachet, la pretul de 99 Euro (TVA inclus), ce include un SIM si o cartela valorica de reincarcare de 10 Euro credit.

In continuare, atat utilizatorii existenti, cat si noii clienti ai Cartelei Vodafone, pot alege intre trei extraoptiuni, cu trafic de date inclus.

Astfel, acestia pot opta pentru extraoptiunea Total, ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 75 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 15 MB trafic de date inclus, pentru 5 Euro/luna.

Cu 7 Euro/luna, utilizatorii pot activa extraoptiunea Extra, ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 100 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale si trafic inclus de 100 MB.

Extraoptiunea Maxim, ce include 3000 de minute si SMS-uri nationale, 125 minute si SMS-uri nationale si minute internationale, alaturi de 250 MB trafic inclus, poate fi activata pentru 9 Euro/luna.

Utilizatorii inrolati in programul Vodafone pentru Tineri, cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 de ani, primesc acum un trafic de date de pana la 150 MB, pentru extraoptiunea Total, in valoare de 5 Euro si trafic dublu pentru celelalte extraoptiuni.

Mai multe informatii despre noua campanie, derulata sub numele Primeste si daruieste,  pot fi gasite atat pe pagina de facebook Paul Maximus (www.facebook.com/paul.maximus), cat si pe contul de facebook Vodafone Buzz (www.facebook.com/vodafonebuzz), unde vor avea loc in curand si concursuri speciale.

Bucuresti, 25.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *