free download 78 travel guides written by experts

Toti cei care il suna pe Nelu Ploiesteanu asculta un hit de la Vunk

Vezi ce reacţie a avut Cornel Ilie când a aflat asta la „Te pui cu blondele?”

Dan Negru le pregăteşte nenumărate surprize celor doi invitaţi ai săi de la „Te pui cu blondele?” din ediţia de miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1, surprize ce vor fi atât pentru CRBL şi Cornel llie de la Vunk, cât şi pentru telespectatori.

Armata de blonde a lui Dan Negru nu numai că este pusă pe cele mai inedite provocări pentru invitaţii de la „Te pui cu blondele?”, ci şi vin cu dezvăluiri neaşteptate. Una dintre ele a fost faptul că atunci când cineva sună la numărul de telefon al lui Nelu Ploieşteanu, în locul tonului de apel, cântă o melodie a trupei Vunk. Marea i-a fost mirarea lui Cornel Ilie când a aflat acest lucru: „Am fost la câteva petreceri cu Nelu Ploieşteanu, dar nu ştiam că atunci când îl sună cineva începe să cânte melodia «Scapă-mă de ea». Mă bucură foarte mult să aud asta”, mărturiseşte Cornel.

Momentul a continuat cu provocarea pe care blonda le-a lansat-o celor doi invitaţi. Astfel, ei nu au putut refuza ocazia de a fredona o melodie de-a lui Nelu Ploieşteanu. Surpriza a fost de proporţii atunci când CRBL şi Cornel cântau, iar din spatele lor a apărut Nelu Ploieşteanu care i-a acompaniat cu acordeonul.

Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, la „Te pui cu blondele?”, începând cu ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla ce mesaj le-a lăsat Nelu Ploieşteanu lui CRBL şi lui Cornel, chiar înainte să plece din platoul emisiunii.

Bucuresti, 18.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *