free download 78 travel guides written by experts

Total Technologies prezinta Vocollect VoiceCatalyst®

Vocollect VoiceCatalyst este punctul de plecare in implementarea operatiunilor pe baza de voce pentru a atinge cel mai inalt nivel al productivitatii.

Total Technologies acorda o atentie deosebita solutiei Vocollect Pick-by-voice, drept urmare are disponibila in faza prelimiara ultima versiune a solutiei, VoiceCatalyst 2.1 chiar si pentru proiecte pilot.

Arhitectura extensibila a VoiceCatalyst-ului impleteste perfect Vocollect VoiceApplications pentru activarea sarcinilor prin voce cu fluxul de lucru.

Soft-ul VoiceCatalyst 2.1 permite o conectivitate mai flexibila la echipamente, servere si informatii – peste capacitatile traditionale ale software-ului de voce.

Conexiunea perfecta dintre surse multiple si sarcinile fluxului de lucru poate oferi supervizorilor notificari care necesita aprobare in timp real.

Cum functioneaza?

Avand in vedere faptul ca in ziua de azi, personalul din depozit este mai mobil ca oricand, acestia au nevoie de echipamente mobile care se potrivesc cel mai bine cu activitatea pe care o desfasoara, stilul de lucru si infrastructura IT.

Vocollect Voice ruleaza un singur set de aplicatii, o singura consola de management si o singura interfata cu sistemul.

Rezultatele fiind urmatoarele:
– O experienta consistenta de lucru cu voce, pentru toti membrii echipei
– O singura infrastructura software
– Operatiunile beneficiaza de productivitatea caracteristica Vocollect

Maximizarea productivitatii

Vocollect Voice ruleaza pe echiamente cu ecran, oferind un feedback vizual pentru unele aplicatii si voce pentru celelalte – astfel utilizatorul poate alege cel mai bun mod de a-si indeplini activitatea.

Vocollect VoiceCatalyst

Vocea este cea mai eficienta interfata cu sistemul. Veti fi impresionati de concentrarea, viteza si acuratetea echipei – sunt in permanenta atenti la ceea ce fac.

Recunoasterea vorbirii

– Suporta toate limbile
– Recunoastere optimizata pentru lucrul in medii industriale
– Se adapteaza in timp la fiecare utilizator

Bucuresti, 08.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *