free download 78 travel guides written by experts

Total Technologies – Grand Hotel Italia 21.11.2013

Misiune Indeplinita

Desi au trecut decat cateva zile de la evenimentul organizat de Total Technologies la Cluj sub titlul “Run A Better Business”, nu au intarziat sa apara feedback-uri pozitive din partea participantilor.

Toti cei prezenti au avut ocazia sa vada si sa testeze echipamentele INTERMEC care au facut subiectul discutiilor si au beneficiat de informatii complete despre tot ceea ce inseamna coduri de bare, terminale mobile, imprimante termice si solutii de RFID.

Prezentarea VOCOLLECT – Pick by voice a fost punctul culminant al evenimentului, unde a fost posibila, o demonstratie live a solutiei, prin care am putut dovedi faptul ca “Vocollect aduce o crestere a vitezei si productivitatii operatiunilor din depozit avand o acuratete de pana la 99,98%” nu este doar o fraza de marketing.

“Informatiile interesante si atmosferta prietenoasa din cadrul conferintei le-a creat participantilor un mediu propice pentru o asimilare cat mai completa a informatiilor, drept dovada ne sta faptul ca agenda intalnirii a fost decalata cu aproximativ 2 ore datorita intrebarilor adresate catre expertii nostri, din dorinta de a cunoaste cat mai bine solutiile prezentate” declara Voicu Ganga (ASM la Total Technologies).

Prezenta in numar mare si entuziasmul persoanelor care au fost implicate in aceasta conferinta ne face sa incepem deja sa creionam bazele unui viitor eveniment in care sa aducem toate noutatile din domeniul AutoID.

Bucuresti, 03.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *