free download 78 travel guides written by experts

Total Technologies anunta lansarea celor mai avansate computere mobile rugged

cu tehnologie 3G INTERMEC, din industria AutoID.

Solutii inovatoare dedicate fortei de lucru mobila ce redefinesc modul de lucru si imbunatatesc performantele in cadrul livrarilor de bunuri sau prestarea serviciilor.

Total Technologies in calitate de partener de onoare Intermec anunta lansarea noilor terminale CN50 si CN4 – cele mai avansate computere mobile rugged capabile sa fructifice avantajele oferite de tehnologia mobila 3G in cadrul aplicatiilor din teren. CN50 include tehnologia radio 3.75G WWAN HSUPA intr-un format compact, usor si foarte rezistent, servind forta de lucru mobila din transporturi, distributie, curierat si servicii in teren. CN4 este solutia mobila ideala desfasurata in prima linie a frontului operatiunilor din teren, in transporturi comerciale si livrari. Ambele produse raspund necesitatii companiilor de a utiliza tehnologie de transfer informational cu viteza sporita oferind in acelasi timp caracteristici menite sa maximizeze productivitatea fortei de lucru, timpul de functionare si capacitatea de a prelua sarcini in teren.

„In piata echipamentelor AutoID, CN50 este terminalul mobil rugged cu cele mai reduse dimensiuni ce incorporeaza tehnologie de ultima ora” spune Hector Calva Ofiter Sef la Coca-Cola Femsa. „Fiind o organizatie responsabila pentru aproape 10 la suta din vanzarile globale ale Coca-Cola, avem nevoie pentru agentii din teren de echipamente rezistente capabile sa le usureze munca si sa sporeasca satisfactia clientilor. Caracteristicile terminalului mobil CN50 vor revolutiona modul in care efectuam livrarile si ne vor ajuta sa crestem numarul vanzarilor.”

CN50
CN50 este pregatit sa utilizeze tehnologiile moderne de transfer a datelor implementate la nivel mondial de operatorii de telefonie; acestea sunt completate de noua arhitectura multi-procesor dezvoltata de Intermec pentru a sustine o rata de transfer a informatiei de 5 ori mai mare decat a oricarui alt terminal mobil disponibil pe piata. CN50 permite angajatilor mobili sa ruleze aplicatii cu transfer intensiv de date ce nu puteau fi utilizate eficient cu alte solutii.
 
CN50 dispune de numeroase inovatii din punct de vedere al performantei incluzand tehnologia FlexibleNetwork Radio ce poate fi adaptata oricarei retele in functie de necesitatile business-ului. Acest feature permite utilizatorilor sa lanseze o singura solutie hardware pentru reteaua wireless oferind cel mai mic cost si cea mai buna acoperire geografica.

Constructia compacta a lui CN50 reduce gradul de oboseala al lucratorilor care il folosesc intreaga zi, iar impreuna cu specificatiile de rezistenta la cazaturi asigura timpi maximi de functionare si conectare in timp real la aplicatiile de importanta critica ale companiei.

CN4
CN4 este cel mai usor si rezistent dispozitiv wireless 3.5G din clasa sa – conceput sa raspunda celor mai exigente cerinte din mediile de lucru dificile. Rezistent la cazaturi pe oricare fata, latura sau colt, cu antena interna si sigilare IP64, CN4 maximizeaza timpul de disponibilitate si reduce riscul de pierdere a datelor importante. CN4 este compatibil cu o gama vasta de imprimante portabile si accesorii pentru montaj in masina sau utilizare mobila; de asemenea este compatibil din punct de vedere al software-ului si accesoriilor cu renumitul terminal CN3. Clientii pot utiliza aceleasi aplicatii software bucurandu-se acum de avantajele transferului mai rapid de date.

CN50 si CN4 sunt livrate impreuna cu facilitatea Enhanced Mobile Document Imaging (eMDI) ce permite agentilor sa converteasca in momentul tranzactiei documentele tiparite in documente electronice. Cu ajutorul functiei eMDI lucratorii mobili au acum capacitatea de a transmite in timp real, imagini de calitate superioara ale documentelor pentru arhiva de back-up. Integrarea facila si compatibilitatea cu cele mai populare sisteme de management al documentelor pot simplifica modul de lucru si micsora ciclul de facturare prin accesul rapid la date.
 „Construite pe baza popularului CN3, CN50 si CN4 intregesc arsenalul Intermec dedicat fortei de lucru mobila” spune David Krebs Directorul Departamentului de Cercetare Mobila si Wireless. „Cele doua produse noi se adreseaza nevoii cheie curente si viitoare ale utilizatorilor mobili cu privire la ergonomie, performanta si functionalitate in ansamblu.”

Cost total de exploatare mai mic
CN50 si CN4 au fost proiectate, testate si optimizate pentru performanta maxima si integrare completa cu perifericele Intermec. CN4 protejeaza de asemenea investitiile clientilor in solutiile de generatie anterioara (inclusiv CN3) permitand o tranzitie usoara catre tehnologia 3G. Ambele echipamente suporta aplicatia Intermec SmartSystems ce ajuta clientii sa urmareasca activele mobile, sa minimizeze timpul de lansare, sa simplifice integrarea in sistemele deja existente si sa gestioneze de la distanta (remote) terminalele. Aditional, serviciul Intermec Medallion Complete ofera protectie post-achizitie eliminand intarzierile si costurile neplanificate.

Rolul integratorilor si disponibilitatea
CN4 este dezvoltat avand la baza platforma terminalului CN3 astfel costurile de integrare cu solutiile software sunt foarte mici permitand integratorilor sa foloseasca expertiza acumulata pentru produse multiple. „Am lucrat impreuna cu partenerii nostri pentru a lansa aceste echipamente” spune Earl Thompson Manager General al Unitatii de Solutii Mobile pentru Afaceri. „Partenerii nostri integratori sunt un element cheie in ecuatia succesului nostru, iar feedback-ul primit de la ei in legatura cu CN50 si CN4 a confirmat faptul ca noile echipamente ridica stacheta in domeniul terminalelor mobile dedicate segmentului business.”

Ambele produse vor fi disponibile pentru livrare incepand cu luna August anul curent.

Despre Total Technologies si Intermec
Total Technologies detine o bogata experienta in implementarea solutiilor bazate pe echipamente AutoID fiind specializata in integrarea sistemelor automatizate pentru: forta de vanzari (SFA), gestiunea depozitelor (WMS), urmarirea bunurilor de la productie pana la livrare (Trasabilitate), inventarierea activelor, track and trace (transport si logistica).

Colaborarea de lunga durata (din 1997) cu Intermec si satisfactia exprimata de clientii nostri in urma succesului implementarilor, au adus companiei Total Technologies titlurile de Partener de Onoare si Service Autorizat Intermec in Romania.

Bucuresti, 12.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *