metalshow

Toshiba Satellite Radius 14 – un convertibil performant in orice scenariu

· Cinci moduri de utilizare pentru confort maxim, într-un design subțire și elegant
· Până la 10 ore durată de viață a bateriei
· Procesoare Intel® Core™ din a 6-a generație sau AMD A8
· Echipat pentru cele mai noi caracteristici Windows 10, inclusiv Continuum și Cortana

Toshiba Europe GmbH anunță Satellite Radius 14, o combinație de versatilitate, performanță și eleganță într-un convertibil compact 5-în-1. Echipat cu procesoare Intel® Core™ până la a 6-a generație și optimizat pentru Windows 10, Satellite Radius 14 oferă confortul de a îndeplini cerințele variate ale profesioniștilor, studenților și utilizării zilnice. Cu caracteristici de divertisment potrivite, Satellite Radius 14 oferă performanțe polivalente.

Adaptabilitate completă

Satellite Radius 14 a fost creat pentru a ține pasul chiar și cu cele mai active stiluri de viață, adaptându-se rapid și ușor cu ajutorul ecranului pliabil la 360 de grade, în cinci moduri diferite de utilizare – laptop, tablet, tabletop, presentation și audience. De la lucrul în modul laptop și partajare în modul presentation, la divertisment în modul audience, ecranul multi-touch în 10 puncte al Satellite Radius 14 oferă o experiență intuitivă și interactivă a utilizării. Toate acestea sunt realizate cu stil, într-un design ultra-subțire cu finisaje din aluminiu periat și tastatură insulară iluminată1.

Divertisment captivant

Ecranul de 36.6 cm (14”) asigură claritate impresionantă la rezoluție HD, cu suprafață rezistentă la amprente și ușor de curățat ce asigură claritatea conținutului. În ceea ce privește divertismentul, Satellite Radius 14 oferă sunet clar și captivant cu ajutorul difuzoarelor încorporate harman kardon® cu DTS® Sound™ ce creează o experiență muzicală sau de film îmbogățită. În plus, tehnologia Bluetooth® Link permite conectarea wireless la dispozitive externe pentru a reda muzică prin intermediul difuzoarelor Satellite Radius 14 de pe un smartphone, tabletă sau alt dispozitiv compatibil Bluetooth®.

Performanță susținută

O impresionantă durată de viață a bateriei de până la 10 ore2 permite utilizatorilor să folosească cele cinci moduri întreaga zi și chiar mai mult, fără a fi nevoie de încărcare. Opțiunea de procesoare Intel® Core™ până la a 6-a generație oferă performanță premium, inclusiv grafică impresionantă și calitate audio captivantă, împreună cu experiența Windows 10, în timp ce procesoarele AMD Quad-Core asigură performanță neîntreruptă, indiferent de sarcină. Pentru putere suplimentară, suportul opțional SSD asigură timpi mai rapizi de pornire și acces rapid la fișierele esențiale, precum și consum redus de energie.

Creat pentru Windows 10, Satellite Radius 14 include un buton de acces rapid și acces vocal la Cortana3, precum și microfoane duale multi-directionale pentru claritate chiar și în medii zgomotoase. Includerea Continuum permite o tranziție fluidă a conținutului și aplicațiilor atunci când se trece de la modul desktop la tabletă.

Conectivitate ultra-rapidă

Satellite Radius 14 se caracterizează prin opțiuni extinse de conectivitate pentru partajare de conținut și accesarea fișierelor externe. Un port HDMI® cu ieșire Ultra HD 4K permite utilizatorilor să partajeze conținutul de pe ecran la claritate impresionantă prin intermediul unui televizor compatibil, iar Intel® WiDi4 este oferit pentru partajarea wireless a conținutului. Trei porturi USB, unul cu Sleep & Charge, sunt incluse pentru transfer rapid de date, iar accesul la internet este îmbunătățit de Intel® Dual Band Wireless AC.

Toshiba Satellite Radius 14 va fi disponibil din al patrulea trimestru al anului 2015.

Toshiba Satellite Radius 14:
· Display: 36.6 cm (14”) HD (1366 x 768) LED cu suport touch 10 degete
· Procesoare: Alegere între până la Intel® CoreTM i7 generația 6 sau AMD A8
· Grafică: Până la Intel® HD Graphics 520 sau AMD RadeonTM R5 Graphics
· Memorie: Până la 16GB DDR3L (1.600MHz)
· HDD/SSD: Până la 2TB HDD sau 256 GB M.2 SATA SSD
· Durată de viață a bateriei: Până la 10 ore1
· Audio: Difuzoare stereo harman kardon® cu DTS® Sound™
· Webcam: HD Web Camera cu microfon stereo încorporat
· Comunicatii: Intel® Dual Band Wireless-AC sau Wireless LAN 802.11 b/g/n, Intel® WiDi, Bluetooth® V4.0 + LE
· Conectivitate: 2 x USB 3.0 (1 x cu USB Sleep & Charge), 1 x USB 2.0, 1 x HDMI® cu ieșire Ultra HD 4K, 2-în-1 SD/MMC (push-push) cu suport UHS-I
· Sistem de operare: Windows 10
· Dimensiuni: 337 x 235.0 x 21 mm
· Greutate: De la 1.9 kg

1 Doar modelele cu procesoare Intel®.
2 Pe baza MobileMark 2014.
3 Disponibilitatea Cortana depinde de piață, experiența diferă în funcție de piață.
4 Doar modelele cu Intel® Dual Band Wireless-AC.

Bucuresti, 04.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *