free download 78 travel guides written by experts

Toshiba prezinta proiectul Toshiba Carbon Zero. In armonie cu natura

SCOP Computers, distribuitor autorizat pentru gama de echipamente print & copy TOSHIBA, face cunoscut modul in care proiectul Toshiba Carbon Zero permite printarea si copierea documentelor fara utilizarea carbonului, reusind in acest fel, sa protejeze mediul inconjurator. Toshiba a incercat intotdeauna sa protejeze oamenii si sanatatea acestora, precum si resursele naturale. Astfel, compania a dezvoltat schema Toshiba Carbon Zero, respectand deviza “In armonie cu natura”.

Ce inseamna Toshiba Carbon Zero?

Toshiba Carbon Zero reprezinta reinnoirea angajamentului companiei fata de protectia mediului. Astfel, impreuna cu partenerul sau autorizat, co2balance.com, Toshiba a lansat un program prin care se anuleaza amprenta de carbon a multifunctionalelor Toshiba utilizate in intreaga lume. In amprenta de carbon sunt incluse emisiile de CO2 de la producerea echipamentului, logistica, consum de energie, servicii, consumabile, etc. Activitatile umane afecteaza climatul global, de aceea modalitatile de reducere a emisiilor de carbon sunt deosebit de importante. In acest caz, amprenta de carbon este calculata de CO2balance, organizatie independenta si auditata international. Aceasta schema inovativa se adreseaza tuturor, nu doar companiilor in cadrul carora se implementeaza principii de protejare a mediului si ajuta la verificarea si imbunatatirea operatiunilor de sustinere a acestor principii sau strategii.

Printr-un voucher special obtinut la achizitionarea unui multifunctional Toshiba, utilizatorii pot anula amprenta de carbon a echipamentului pentru primele 250.000 sau chiar 1.000.000 de pagini printate. Acestia vor primi, de asemenea, eticheta care demonstraza faptul ca echipamentul face parte din proiectul Carbon Zero, precum si un certificat de multumire pentru asumarea responsabilitatii fata de mediu. Este simplu si “verde”, iar beneficiile sunt pe masura: reducerea impactului amprentei de carbon asupra mediului, sustinerea strategiilor de protejare a mediului si indeplinirea cerintelor clientilor referitoare la ocrotirea mediului.

Bucuresti, 19.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *