Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Toshiba lanseaza sase noi modele de imprimante A4

Toshiba isi diversifica portofoliul de produse prin lansarea a noi modele de imprimante A4 si multifunctionale alb-negru sau color.

SCOP Computers, partener autorizat Toshiba, anunta lansarea a sase noi modele de imprimante A4. Astfel, prin lansarea noilor imprimante alb-negru e-Studio 332P/382P, a imprimantelor color e-Studio 222CP/262CP sau a multifunctionalelor color e-Studio 222CS/263CS, birourile mici si medii au acum la dispozitie o gama larga de solutii eficiente de desktop, prin care pot beneficia de calitate si productivitate la preturi competitive.

Design-ul compact si eficienta crescuta ofera noilor sisteme abilitatea de a raspunde cerintelor zilnice din mediul de afaceri. Cele sase modele noi au viteze de 24-38 pentru pagini alb-negru sau 22-26 pentru pagini color, la o rezolutie de 1200 x 600 dpi, respectiv 1200 x 1200 dpi. Mai mult decat atat, echipamentele ofera o flexibilitate remarcabila in ceea ce priveste gestionarea hartiei. Se pot utiliza nu doar formate standard de hartie, ci si hartie de tip banner, cu dimensiuni de pana la 1320 mm.

Modelul e-Studio 222CS/263CS este o buna alternativa pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult decat o imprimanta, insa nu de un multifunctional A3. Scanarea si copierea color sunt caracteristici standard, iar e-Studio 263CS include si o functie de fax.

“Toate modele noi de imprimante A4 sunt construite pentru conectivitate in retea, reprezentand astfel, solutia perfecta pentru departamentele din cadrul unei companii” a declarat Stefan Lottmann, Manager European Product Planning, TOSHIBA TEC. ”Din cele 6 modele noi pe care le punem la dispozitia utilizatorilor, suntem convinsi ca acestia vor gasi cu siguranta un sistem care sa indeplineasca cerintele zilnice.”

Prin intermediul optiunii e-BRIDGE Fleet Management System toate cele sase modele de imprimante pot fi accesate de la orice calculator conectat la retea si pot fi usor monitorizate si administrate. Acesta optiune, dar si facilitatea de a printa prin utilizarea unui cod de bare, impreuna cu driverele de scan si fax, indeplinesc toate nevoile unui mediu modern de lucru.

Aceste modele noi lansate de Toshiba joaca un rol important nu numai in diversificarea portofoliului de produse, ci si pentru gama de servicii de document management oferite de catre companie. Cu cele sase modele de imprimante A4, Toshiba poate optimiza acum flota de printere pusa la dispozitia clientilor sai, incluzand aceste sisteme eficiente in oferta companiei.

Noile modele nu fac exceptie de la regula, fiind la randul lor prietenoase cu mediul inconjurator. Cu un consum redus de energie si modulul de economisire “Energy Saving”, indeplinesc standardele cerute de certificarea Blue Angel, fiind, in acelasi timp, compatibile si cu criteriile Energy Star®.

Bucuresti, 10.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *