metalshow

Toshiba la Gartner Symposium

ITXPO 2014: Creand valoare in afacerile digitale si in Internet of Things

· Toshiba prezintă tehnologii conceptuale subliniind felul în care dispozitivele conectate la internet pot activa noi funcționalități și beneficii de automatizare
· Gama de echipamente de calcul și soluții profesionale, inclusiv prezentarea noului laptop premium detașabil, Portégé Z20t

Toshiba Europe GmbH va dezvãlui propria viziune asupra deschiderii unei noi ere digitale și felul în care Internet of Things va influența evoluția viitoare a afacerilor la Gartner Symposium ITXPO în Barcelona, 9-13 noiembrie, 2014. Taro Hiyama, Chief Marketing Executive, Vice President și General Manager, Business Solutions, Personal Client și Solutions Division al Toshiba Corporation va susține o prezentare intitulatã "Transformarea afacerilor, activare și crearea valorii", la ora 15.00, luni, 10 noiembrie, subliniind felul în care CIO (Chief Information Officer) pot genera valoare din lumea afacerilor digitale, în era Internet of Things, Cloud și Big Data. În plus, Jeff Willis, Director al B2B Solutions, Toshiba Europe GmbH, va dezbate argumentele pentru care gestionarea dispozitivelor mobile în Cloud este o soluție mai bunã decât gestionarea tradiționalã, marți, 11 noiembrie, la ora 19.00. Toshiba va expune tehnologie conceptualã și gama proprie de soluții de calcul pentru afaceri, pe tot parcursul programului, la standul PS3.

Deschiderea unei noi ere digitale

Odatã cu mișcãrile de schimbare din piața IT și migrarea cãtre cloud și big data, dispozitivele digitale compatibile cu Internet of Things vor oferi oportunitãți de includere în lanțul valoric al companiilor. Astfel de oportunitãți vor permite oamenilor de afaceri sã transforme, sã creeze noi capabilitãți și sã evolueze din punct de vedere al captãrii, comunicãrii, gestionãrii și utilizãrii datelor, în vederea dezvoltãrii afacerii din punct de vedere digital.

Dată fiind gama largă a ofertelor din portofoliu, Toshiba are poziția ideală pentru a oferi soluții complete pentru o varietate de industrii care utilizează Internet of Things în beneficiul afacerii.
Prin prisma moștenirii în inovație și a experienței în producerea unei game cuprinzãtoare de echipamente, inclusiv PC-uri, POS-uri pentru retail, afișaj digital, energie și multe altele, existã nenumãrate posibile avantaje ale soluțiilor conectate pentru mediul de retail, spitale, hoteluri, companii de asigurare și IT.

Unul din conceptele prezentate la standul Toshiba de la Gartner Symposium ITXPO 2014 subliniazã beneficiile ce ar putea deveni evidente în cadrul sectorului de asigurãri, atât pentru consumatori, cât și pentru furnizori. Montarea unei Transmission Control Unit (TCU), împreunã cu un senzor GPS pe mașini, permite companiei de asigurãri sã emitã facturi extrem de exacte de tipul "platã în funcție de numãrul de kilometri", fãrã a fi nevoie de creșterea volumului de muncã sau a amprentei de carbon. Același sistem este capabil sã analizeze și sã evalueze tehnica de condus a șoferului și tiparele de vitezã, companiile de asigurãri putând astfel sã trimitã automat recomandãri pentru condusul în siguranțã, în vederea încercãrii de a reduce riscul de accidente.

Putere de calcul completă

Alãturi de inovațiile viitoare, Toshiba va prezenta o selecție din gama sa variatã de soluții pentru afaceri, inclusiv noul Portégé Z20t – anunțat pentru a coincide cu Gartner Symposium ITXPO 2014. Cu un ecran de 31.75 cm (12.5”), laptopul detașabil Portégé Z20t oferã caractieristici avansate de business și funcționalitate, totul într-un dispozitiv ultra-portabil. Cu performanțã completã atât în modul laptop, cât și în modul tabletã, acesta este o combinație rarã între mobilitate, putere și flexibilitate, într-un dispozitiv atât de mic.

Lansat în septembrie 2014, Satellite Pro R50-B, un laptop de 39.6 cm (15.6”) bogat în caracteristici și cu un preț accesibil, creat pentru companiile mici și mijlocii (IMM), va fi de asemenea prezentat. Subțire, sigur și fiabil, acest laptop este optimizat pentru a face fațã unei largi game de cerințe, mulțumitã unei serii de caracteristici și elemente de design alese cu atenție.

În plus, Toshiba va prezenta și gama sa de laptopuri din seria Z ce constă în Portégé Z30t, Tecra Z40 și Tecra Z50, cu display Full HD ce le completează mobilitatea și puterea. Tabletele Encore Mini și Portégé Z10t se vor afla, de asemenea, la stand pentru extinderea gamei de produse disponibile pentru mediul de afaceri.

Managementul endpoint, ca serviciu

Toshiba Cloud Client Manager (TCCM), un serviciu de cloud ce permite companiilor de orice dimensiuni sã își gestioneze cu ușurințã dispozitivele endpoint, va fi de asemenea prezentat la Gartner Symposium ITXPO 2014. Disponibil acum, TCCM reduce costul și complicațiile gestionãrii dispozitivelor prin oferirea de module de patch management, inventariere, power management și distribuție a driverelor Toshiba, activând managementul complet al resurselor și instrumente cuprinzãtoare pentru a asigura eficiențã și conformitate. Managementul dispozitivelor mobile și funcționalitatea de backup inteligent în Cloud vor fi adãugate la începutul anului 2015.

Toshiba anunta disponibilitatea si extinderea pentru Toshiba Cloud Client Manager – ce permite organizatiilor sa isi gestioneze si sa isi controleze forta de munca mobila

Toshiba Europe GmbH anunțã astãzi disponibilitatea Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) – un serviciu de cloud ce permite companiilor de orice dimensiune sã își gestioneze cu ușurințã dispozitivele mobile, oferind management complet al resurselor și instrumente cuprinzãtoare ce asigurã eficiențã și conformitate.

Disponibil acum, oferind module de patch management, inventariere, power management și distribuție a driverelor Toshiba, TCCM va aduce noi funcționalitãți la începutul anului 2015 prin adãugarea posibilitãții de gestionare a dispozitivelor mobile și backup-ul inteligent în Cloud. Modulele actuale TCCM vor fi prezentate la Gartner Symposium ITXPO în Barcelona în perioada 9 – 13 noiembrie 2014.

Utilizând un browser web standard, administratorii pot acum supraveghea și prelua controlul dispozitivelor IT, online, în timp real, fără necesitatea de a investi în servere, în software de management dedicat și fără a fi nevoie de expertiză tehnică avansată pentru instalare. TCCM este, de asemenea, scalabil pentru a crește și limitează cheltuielile operaționale, fiind un software folosit ca serviciu.

TCCM automatizează administrarea și suportul sistemelor care în alte condiții ar trebui supravegheate manual. Pentru companie, aceasta înseamnă un management mai agil prin intermediul unei singure interfețe grafice intuitive , ce poate fi accesată online – ajutând organizațiile să își pună în valoare dispozitivele, să le păstreze în siguranță și actualizate.

Patch management inteligent și responsiv

Având în vedere cã patch-urile sunt lansate de cãtre vânzãtorii de software, funcția de patch management recunoaște automat necesitãțile fiecãrui echipament, în cadrul mai multor sisteme de operare și aplicații. Acest lucru permite aplicarea actualizãrilor relevante, ceea ce reduce timpul de intervenție pentru ca toate dispozitivele endpoint ale companiei sã fie în siguranțã. Rezultatul este un nivel mai crescut de vizibilitate ce poate reduce cu ușurințã riscurile și complexitatea. În plus, Toshiba software distribution oferã actualizãri ale driverelor ce permit companiilor sã își menținã dispozitivele Toshiba complet operaționale.

Inventar complet al dispozitivelor, într-o singură interfață

Organizațiile moderne utilizeazã dispozitive multiple, multe dintre ele aflate la distanțã, acasã sau în birouri satelit. Deoarece laptopurile, Ultrabook™-urile și tabletele sunt bunuri semnificative, este important pentru companie sã aibã acces la informații cuprinzãtoare legate de toate dispozitivele din rețea. Instrumentul TCCM pentru inventarierea echipamentelor afișeazã toate dispozitivele din companie controlate prin TCCM, într-o interfațã unicã. De asemenea, permite utilizatorilor sã detalieze informațiile despre software ale fiecãrui dispozitiv gestionat. Acest lucru oferã o imagine de ansamblu importantã asupra tuturor echipamentelor și ajutã compania cu informații cu privire la dispozitivele ce trebuie înlocuite.

Reducerea consumului de curent

Funcția de power management este conceputã pentru a colecta informații despre consumul de curent zilnic sau pe orã, precum și emisiile de CO2 generate. Setãrile privind consumul pot fi monitorizate și prin intermediul unui plan de consum și setãri de vârf de consum, care oferã o echilibrare inteligentã între alimentarea principalã și baterie. Pe baza nivelurilor de utilizare, administratorii IT pot prelua controlul pentru a reduce consumul companiei, prin aplicarea unei setãri specifice sau prin instalarea unui software de reducere a consumului pe fiecare echipament.

Caracteristici noi ce extind oferta TCCM

Începând cu anul 2015, TCCM va include caracteristici noi, modulele Cloud backup și Mobile Device Management (MDM), pentru a îmbunãtãți nivelul de control pe care compania îl are asupra echipamentelor sale. Având în vedere faptul cã astãzi datele reprezintã structura de bazã a multor companii, este fundamental ca acestea sã își protejeze toate înregistrãrile și documentele cu ajutorul sistemelor eficiente de backup. Cu TCCM, utilizatorii pot alege sã foloseascã o funcție de Cloud backup automat. Aceasta le va pãstra datele critice de business în siguranțã, în cazul unei defecțiuni a sistemului, asigurând posibilitatea recuperãrii datelor, iar operațiunile vor putea fi reluate fãrã a le afecta afacerea.

Datoritã unei mari varietãți de dispozitive folosite de companii, inclusiv telefoane inteligente și tablete, gestionarea echipamentelor mobile devine din ce în ce mai importantã. Modulul Toshiba Mobile Device Management (MDM) permite companiilor sã creeze drepturi pentru profilurile de utilizator, permițând sau refuzând accesul la date și aplicații, dupã caz, și sã aplice mãsuri de securitate precum parole puternice, criptare, blocarea dispozitivului sau ștergerea datelor. Politicile și drepturile pot fi aplicate, iar aplicațiile de business pot fi instalate pe dispozitivului personal al utilizatorului, pentru ca politicile Bring Your Own Device (BYOD) sã fie mai ușor de implementat.

Toshiba Cloud Client Manager este acum disponibil, iar caracteristicile suplimentare vor fi disponibile la începutul anului 2015.

Bucuresti, 10.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *