free download 78 travel guides written by experts

Toshiba imbunatateste setul de caracteristici de pe modelele existente, oferind performante sporite

· Noi procesoare Intel® Core™ din generația a 6-a echipează
modelele Satellite P50-C și P50t-C
· Satellite P70-B și Qosmio X70-B beneficiază de grafică AMD RadeonTM M365X
· Satellite Radius 11 și Satellite CL10-C se bucură de un nou design și
procesoare actuale

Toshiba Europe GmbH anunță astăzi o serie de update-uri de performanță pentru o parte din modelele sale existente, inclusiv adăugarea de noi procesoare Intel® CoreTM din generația a 6-a pe Satellite P50-C și Satellite P50t-C. De la pornire mai rapidă, la timpi de răspuns mai buni, întreaga gamă Toshiba de laptopuri multimedia și de gaming beneficiază de îmbunătățiri pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună performanță disponibilă. În plus, Satellite Radius 11 și CL10-C beneficiază atât de îmbunătățiri ale procesoarelor, cât și de un nou design.

Satellite P50-C/P50t-C

Satellite P50-C și modelul cu ecran tactil P50t-C vor fi îmbunătățite prin adăugarea unui nou procesor din generația a 6-a, Intel® Core™ i7-6700HQ, oferind astfel performanță adaptivă excelentă cu ajutorul funcțiilor inteligente ce asigură automat viteză de procesare sporită, atunci când este nevoie, mulțumită tehnologiei Intel® Turbo Boost. Cu funcția de overclocking pornită, acesta oferă, de asemenea, posibilitatea de a seta specificațiile sistemului, în funcție de preferințele utilizatorului. Echipată cu grafică NVIDIA® GeForce® GTX 950M cu tehnologie CUDA™ și NVIDIA® Optimus™ plus suport dual SSD/HDDt, seria Satellite P50-C oferă performanțe puternice, indiferent de activitate.

Creată pentru entuziaștii multimedia și gameri, seria Satellite P50-C oferă opțiunea de a alege între ecrane de 39.6 cm (15.6”) cu rezoluție Ultra HD 4K – cu calibrare a culorilor certificată de Chroma Tune™ – HD sau Full HD. Audio de înaltă calitate este oferit prin intermediul difuzoarelor stereo harman kardon® încorporate, oferind utilizatorilor o experiență de divertisment captivantă. Conectivitatea a fost de asemenea îmbunătățită cu un slot pentru card SD ce suportă acum UHS-II pentru transfer mai rapid de date.

Satellite P70-B și Qosmio X70-B

Adăugarea noilor plăci grafice AMD Radeon™ R9 M365X cu tehnologie AMD EnduroTM pe Satellite P70-B și pe Qosmio X70-B oferă utilizatorilor posibilitatea de a rula programe multiple și de a maximiza experințele de gaming și multimedia. Cu ambele modele oferind înaltă performanță, un ecran Full HD și difuzoare premium harman kardon® încorporate, utilizatorii se pot bucura de conținutul preferat la claritate impresionantă.

Satellite Radius 11 și Satellite CL10-C

Convertibilul Satellite Radius 11 și CL10-C vor beneficia, de asemenea, de procesoare upgradate prin adăugarea de Intel® Celeron N3050 sau Pentium N3700 pentru performanță fluidă și multi-tasking ușor. Acestea vor oferi și o durată de viață a bateriei crescută până la 7 ore1, pentru a beneficia de posibilitatea de a lucra întreaga zi, fără a fi nevoie de reîncărcare.

Noile modele vor avea și un design nou cu șasiu Satin Gold din aluminiu periat cu finisaj tip hairline. Ecranul HD pliabil la 360 de grade al Satellite Radius 11 poate fi orientat cu ușurință în oricare din cele cinci moduri de utilizare, oferind un dispozitiv 5-în-1 cu adevărat flexibil. Satellite CL10-C este perfect pentru cei ce își doresc un laptop suficient de compact pentru a fi transportat oriunde, cu libertatea de a face mai multe de pe drum și oferă posibilitatea de a salva și accesa fișierele în cloud.

Modelele updatate Toshiba vor fi disponibile în Europa începând cu al patrulea trimestru al anului 2015.

1
 Pe baza MobileMark 2014. Până la 7 ore pentru Satellite CL10-C, până la 6 ore pentru Satellite Radius 11.

Bucuresti, 15.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *