free download 78 travel guides written by experts

Toshiba anunta extinderea promotiei “No Matter What Guarantee”

Înregistrând un mare succes încă de la lansare, promoţia  “No Matter What Guarantee” îşi extinde perioada de valabilitate până la 31 august 2009

Toshiba Computer Systems Division a anunţat de 1 Mai – Ziua Muncii, prelungirea perioadei de valabilitate a celebrei promoţii „No Matter What Guarantee”. “No Matter What Guarantee” include acum protecţie inegalabilă împotriva situaţiei economice actuale, oferind siguranţă clientului la achiziţia unui nou laptop, în orice condiţii, chiar şi în cazul pierderii locului de muncă.

Perioada de valabilitate a promoţiei „No Matter What Guarantee” a fost prelungită până la 31 august 2009. În plus, Toshiba a adăugat protecţie unică împotrivă şomajului, acordând clienţilor mai multă încredere la achiziţionarea laptopurilor Toshiba. Astfel, clienţii care cumpără un laptop Toshiba vor putea să solicite rambursarea banilor în cazul în care îşi pierd locul de muncă în termen de 1 an de la achiziţionarea laptopului. Toshiba permite prin această ofertă, păstrarea  modelul achiziţionat **.

În urma lansării din februarie 2009, promoţia „No Matter What Guarantee” de la Toshiba s-a bucurat de un succes enorm, oferindu-le clienţilor din regiunea SEEI* siguranţă în momentul achiziţionării unui laptop nou. Conform acestei garanţii speciale,  clienţii care achiziţionează laptopuri Toshiba sunt eligibili pentru acoperire suplimentară împotriva deteriorării accidentale a laptopului, pentru protecţie împotriva furtului produsului, precum şi pentru o garanţie simplă a mulţumirii, care permite clienţilor să returneze produsul achiziţionat în cazul în care acesta nu corespunde cerinţelor lor**.
 
„Încă de la lansare, promoţia „No Matter What Guarantee” a avut un succes enorm în rândul clienţilor”, a declarat Goran Kurt, Director de Marketing, Europa de Sud-Est, Toshiba Computer Systems. „După cum se ştie, situaţia economică actuală îi determină pe clienţi să aprecieze şi mai mult valoarea banilor, iar prin extinderea promoţiei „No Matter What Guarantee”, credem că oferim clienţilor noştri cel mai ridicat nivel de calitate.

„Suntem foarte încrezători în calitatea produselor Toshiba şi în valoarea acestora, dar ne dorim, de asemenea, să ne ajutăm clienţii să depăşească aceste condiţii economice extrem de dificile. Considerăm că includerea clauzei de acoperire în caz de şomaj ne va ajuta să atingem acest scop, oferindu-le clienţilor Toshiba libertatea şi siguranţa cumpărăturilor, chiar şi în astfel de perioade dificile.”

Extinderea promoţiei „No Matter What Guarantee” de la Toshiba până la 31 august 2009,  oferă clienţilor din regiunea SEEI posibilitatea de a beneficia de această garanţie specială încă patru luni. Începând de la 1 Mai 2009, toţi clienţii care se vor înregistra pentru această promoţie vor fi eligibili pentru acoperirea în caz de şomaj. Termenii şi condiţiile pentru promoţia „No Matter What Guarantee” sunt disponibili pe site-ul web dedicat promoţiei: //www.trust-toshiba.com.

Garanţia “No Matter What” este disponibilă pentru toate laptopurile Toshiba, distribuite prin reţeaua partenerilor SCOP Computers.

Bucuresti, 05.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *