free download 78 travel guides written by experts

Tornado Sistems si GENESYS DISTRIBUŢIE distribuie produsele NETGEAR

Inc pe piaţa din România

Tornado Sistems şi GENESYS DISTRIBUŢIE, cele mai dinamice companii de pe piaţa de distribuţie IT&C din România îşi extind portofoliul de produse semnând un parteneriat strategic cu NETGEAR, unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente şi soluţii de networking, la nivel mondial.

Produsele NETGEAR sunt disponibile la nivel naţional, prin reţeaua de parteneri ai celor două companii începând cu luna octombrie. Produsele NETGEAR se adresează atât segmentului de clienţi SOHO cât şi SMB, producătorul american oferind o gamă largă de echipamente de reţea cum ar fi switch-uri cu şi fără management, soluţii broadband şi de securitate, echipamente powerline şi wireless. În plus, portofoliul NETGEAR este completat de noile dispozitive de reţea pentru multimedia şi soluţii de stocare. Avantajul competitiv al NETGEAR pe această piaţă este dat de diversitatea gamei de produse oferite, care include toate echipamentele necesare pentru a construi o reţea completă.

Tehnologiile inovatoare şi calitatea produselor NETGEAR sunt recunoscute şi atestate de numeroasele premii obţinute la nivel mondial.

NETGEAR are o strategie orientată în principal către dezvoltarea canalului de distribuţie şi îşi propune să ofere pe piaţa din România produse de înaltă calitate, ce respectă cele mai noi standarde de mediu.

Prin includerea echipamentelor NETGEAR în portofoliul de produse, Tornado Sistems şi GENESYS DISTRIBUŢIE oferă pe piaţa IT&C din Romania o gamă completă de echipamente de reţea, ce adresează atât exigenţele companiilor, cât şi pe cele ale utilizatorilor individuali.

“Decizia de a intra pe piaţa din România este determinată de creşterea continuă a cererii pentru soluţii de reţea personalizate, atât pe segmentul SMB cât şi pe segmentul consumer, precum şi de interesul tot mai mare din partea partenerilor. Suntem incântati să intrăm pe această piaţă dinamică, aflata într-un proces de dezvoltare accelerată, prin intermediul unor distribuitori cum sunt Genesys Distribuţie şi Tornado Sistems”, declară Aleksandra Verhoeve, Netgear Regional Sales Manager Eastern Europe and CIS.

Bucuresti, 18.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *