metalshow

Tornado Sistems isi extinde portofoliul de produse Canon

Tornado Sistems anunţă extinderea liniei de produse foto Canon prin introducerea în reţeaua sa de distribuţie a întregii game de camere digitale SLR (Single Lens Reflex) EOS lansate de prestigiosul producător.

Compania completează astfel cunoscuta familie a camerelor foto Canon, distribuite deja în reţeaua sa de parteneri, alături de linia de soluţii profesionale de imprimare, copiere, stocare şi transmitere a informaţiilor destinată mediilor de afaceri. Acum, prin partenerii Tornado, profesioniştii, dar şi pasionaţii de fotografie, se pot bucura de experienţa Canon, renumit pentru tehnologiile sale inovatoare, pentru eleganţa şi calitatea produselor şi soluţiilor sale de imaging.

Oferta Tornado acoperă cerinţele tuturor segmentelor pieţei D-SLR-urilor, de la vârful de gamă Canon D-SLR EOS-1Ds Mark II, pentru profesionişti, până la cel mai nou model, Canon EOS 400D, pentru amatorii avansaţi.

Această ultimă apariţie vine cu îmbunătăţiri semnificative faţă de predecesorii din clasa sa. Senzorul de imagine are acum o rezoluţie de 10 megapixeli. Displayul a fost mărit de la 1,8” la 2,5’’, are un unghi de vizibilitate de 160 grade, iar luminozitatea a fost extinsă cu 2 trepte suplimentare în comparaţie cu 350D. Revoluţionar pentru DSLR-urile Canon, la EOS 400D este sistemul anti-praf integrat în aparat. Acesta combină ideal folosirea unui material antistatic pentru filtrul de protecţie cu un sistem mecanic de vibraţii care îndepartează particulele de praf de pe senzorul de imagine. EOS 400D are nouă zone de focalizare automată faţă de numai şapte la EOS 350D. Ca şi la modelele anterioare din această clasă, Canon păstrează dimensiunile reduse de 127 x 94 x 65 mm şi 514 grame ceea ce îl face extrem de manevrabil şi uşor de folosit pentru mult timp. Pentru stocarea imaginilor aparatul acceptă atât cardurile Compact Flash cât şi sistemul microdrive.

„Lider al pieţei de distribuţie IT&C din România, Tornado Sistems şi-a menţinut evoluţia ascendentă dezvoltându-şi constant portofoliului de produse şi soluţii oferite, pentru a se putea adapta în permanenţă la cerinţele pieţei şi trendurilor tehnologice din industria IT&C. În prezent asistăm la o creştere a ponderii persoanelor cu venituri medii şi mari, care dezvoltă o cerere din ce în ce mai sofisticată şi un interes din ce în ce mai mare pentru noile tehnologii. Canon este liderul pieţei foto profesionale, astfel că decizia de a completa gama foto Canon cu noua clasă de modele D-SLR este o urmare firească”, declară John Cuşa, Director Executiv al Tornado Sistems.

Mai multe informaţii despre produsele Canon distribuite în reţeaua de parteneri Tornado şi despre preţuri puteţi obţine vizitând www.tornado.ro.

Bucuresti, 14.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *