free download 78 travel guides written by experts

Tornado a devenit partener BitDefender in Bulgaria

Divizia BitDefender a companiei româneşti SOFTWIN anunţă încheierea unui parteneriat de distribuţie pentru piaţa bulgară. Începând cu luna martie toata gama de soluţii BitDefender este disponibilă pe această piaţă prin Tornado Sistems Bulgaria, filiala Tornado Sistems, companie fondata în 1991, în România.
 
După ce timp de 5 ani, BitDefender a urcat spectaculos în topurile de vânzări din ţările vestice, acum îşi îndreaptă atenţia şi spre zona Europei de Est, unde interesul în zona IT este în creştere. BitDefender îşi propune să devină în 2 ani, unul din primii 3 furnizori de soluţii de securitate din Bulgaria. Utilizatorii din această ţară vor beneficia de suport tehnic non-stop, iar în viitorul apropiat produsele vor fi disponibile şi în limba bulgară.

Deschisă în 1999, filiala Tornado este în prezent unul dintre cei mai renumiţi distribuitori de soluţii IT de pe piaţa bulgară, având relaţii de parteneriat cu peste 500 de reselleri activi. “Ne-am propus să oferim o gamă completă de soluţii, iar o parte importantă a ofertei este şi software-ul de securitate a datelor. BitDefender este cea mai bună opţiune pentru noi şi pentru partenerii noştri. Beneficiile produselor ne vor ajuta să impunem BitDefender pe piaţa bulgară. În plus, brandul românesc se bucură de o mare notorietate şi în ţara noastră” a declarat Ventsislav Tabakov, Sales Manager, Tornado Sistems Bulgaria.
 
Începând cu luna februarie, în cadrul BitDefender activează o echipa dedicată Europei de Est.
 
“Încă de la început, strategia noastră viza parteneriate cu firme româneşti specializate în distribuţie, deja prezente în regiune. Colaborarea cu Tornado este urmarea firească a acestei direcţii. Ne vom concentra eforturile pentru a forma specialişti BitDefender dedicaţi pieţei bulgare iar acest lucru va aduce valoare adaugată produselor noastre”, a declarat Oliviu Talianu, BitDefender Regional Manager pentru Europa de Est.
 
Bulgaria este una dintre ţările care se află într-un proces continuu de dezvoltare, cu un potenţial al pieţei de securitate în creştere, asemănându-se din acest punct de vedere cu România Conform estimărilor BitDefender, în 2006 piaţa antivirus din Bulgaria va depăşi 1,7 milioane USD. Ca şi în România, rata pirateriei este mare, depăşind 70%, dar mediul IT este din ce in ce mai dinamic. La finalul lui 2005 rata de penetrare a Internetului era de 28,5% (faţă de 23,2% în România) iar în ultimii ani, volumul pieţei de PC-uri a cunoscut o creştere de 26%, iar piaţa de software a crescut cu 12%.

Despre BitDefender™
BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, în mai mult de 100 de ţări.
Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.
BitDefender este o divizie a SOFTWIN SRL, al cărei sediu central se află în România, la Bucureşti. SOFTWIN are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.

Bucuresti, 14.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *