free download 78 travel guides written by experts

TOPEX Voxell ISDN interoperabil cu Samsung OfficeServ7030

TOPEX, producător European de echipamente de telecomunicaţii şi provider de soluţii NGN, a anunţat astăzi că Edslan, partenerul său italian, a ales echipamentul TOPEX Voxell ISDN pentru a efectua teste de interoperabilitate cu echipamentul Samsung OfficeServ 7030.

TOPEX a furnizat companiei EDSLAN o soluţie de înaltă calitate pentru a converti orice apel efectuat de la centrala Samsung 7030, având ca destinaţie o reţea mobilă, în apel mobil-mobil în reţeaua 3G, având costuri substanţial reduse.
Implementarea acestor teste se bazează pe echipamentul TOPEX Voxell ISDN cu 1 sau 2 module UMTS, un terminal fix-mobil pentru voce care permite conectarea unui PBX cu porturi ISDN-BRI la reţeaua 3G. Echipamentul acţionează ca un pod bi-direcţional între ISDN BRI şi reţeaua 3G.

Samsung OfficeServ 7030 este proiectat special pentru întreprinderile mici care au nevoie de o soluţie sofisticata de comunicaţii dar care să fie in acelaşi timp, simplu de implementat şi gestionat. Centrala OfficeServ 7030 a fost proiectată pentru a furniza o platformă IP sigură, uşor de utilizat şi extrem de accesibilă pentru integrarea completă a comunicaţiilor de voce, date şi wireless.
  
"Suntem încântaţi că Edslan a selectat compania noastră, oferindu-ne posibilitatea de a ne îmbunătăţi experienţa. Prin implementarea echipamentelor noastre în scopuri de interoperabilitate, avem din nou  şansa de a demonstra capacitatea şi expertiza noastră în domeniul telecomunicaţiilor", a declarat domnul Constantin Dumitrescu, Director de Marketing şi Vânzări TOPEX.
  
Soluţia a fost vândută în întreaga lume, dovedindu-se a fi o soluţie fiabilă pentru companiile mici şi mijlocii, oferindu-le acestora posibilitatea să beneficieze de o reducere substanţială a costurilor.

Bucuresti, 05.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *