free download 78 travel guides written by experts

TOPEX va participa la Primul Congres de Telefonie IP organizat in Peru

Produsele şi soluţiile TOPEX vor fi prezentate pentru piaţa telecom din Peru pe data de 8 aprilie, la Primul Congres de  telefonie IP din Peru, organizat la Lima de către partenerul său din America de Sud, SUMTEC.

Fiind un lider în regiunea Peru, cunoscut pentru promovarea de soluţii avansate de telecomunicaţii, SUMTEC are ca scop creşterea productivităţii clienţilor săi, de a îmbunătăţi competitivitatea lor în interiorul şi în afara ţării. 

"SUMTEC este prima companie din Peru dezvoltatoare de tehnologii inovatoare în telefonia IP şi evenimentul nostru va prezenta cele mai recente aplicaţii hardware şi soluţii de telefonie IP dedicate zonei business. Expunerea produselor TOPEX în cadrul acestui eveniment se datorează atenţiei noastre sporite de a atrage pe piaţa din Peru tehnologie de ultimă generaţie şi echipamente ale unor furnizori mondiali lideri pe piaţa telecom, iar produsele TOPEX răspund perfect cerinţelor noastre.”, a declarat Dl Jorge Lay CASTRO, Director Comercial la SUMTEC.

SUMTEC ITExpo este primul eveniment specializat în telefonie IP organizat în Peru. Acesta va oferi o sesiune de prezentări susţinute de către manageri ai unor influente branduri care au devenit în ultimii 3 ani parte din portofoliul  de telefonie IP pentru SUMTEC.
Va exista, de asemenea, o zonă de expunere a principalelor produse şi inovaţii tehnologice ale producătorilor care participă la eveniment.

În ceea ce priveşte acestă participare, domnul Dan Hodoş, Business Development Manager în cadrul TOPEX, a declarat:
"SUMTEC este un partener tehnologic de încredere pentru noi şi prin participarea la acest eveniment suntem încrezători că vom reusi să consolidăm imaginea companiei TOPEX în piaţa Sud Americană. Participanţii vor avea posibilitatea să testeze echipamentele noastre, să observe funcţionalitatea lor, să obţină informaţii publicitare şi să discute aplicaţii posibile şi proiecte viitoare."

Bucuresti, 22.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *