free download 78 travel guides written by experts

TOPEX va invita la GITEX TECHNOLOGY WEEK Dubai

În perioada 19 – 23 octombrie, soluţiile TOPEX vor fi prezentate în cadrul evenimentului GITEX Technology Week, cea mai importantă manifestare în domeniu IT din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia de Sud.
 
A noua expoziţie la care participă TOPEX anul acesta, GITEX TECHNOLOGY WEEK Dubai conţine trei secţiuni:
–  GITEX Business Solutions – specializat in Network & Security, Office technology & Suppliers şi soluţii IT
–    GULFCOMMS – cel mai larg eveniment din domeniul telecomunicaţiilor mobile, fixe, IP şi satelit
–    CONSUMER ELECTRONICS

Pentru compania TOPEX, expunerea în cadrul acestui eveniment la secţiunea Business Solutions, reprezintă o oportunitate de a fi în contact încă o dată cu mediul de afaceri din Orientul de Est şi de a-şi întări poziţia pe această piaţă.

TOPEX propune pentru acest eveniment principala sa direcţie din anul 2007, Router-ul Bytton. Router-ul TOPEX Bytton HSDPA Wireless Broadband este un echipament profesional multifuncţional care oferă conectivitate pentru o linie de voce (telefon sau centrală) şi acces internet pentru o reţea locală de computere prin intermediul reţelelor publice mobile. Serveşte de asemenea ca Router VPN cu Firewall, Server LAN şi Server de Supraveghere Video. Router-ul acţionează şi ca instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing.

“TOPEX se orientează spre construirea unor relaţii de parteneriat puternice şi durabile în întreaga lume, oferind soluţii dedicate specificului fiecărei companii, soluţii ce răspund cerinţelor pieţei telecom aflate în continuă dezvoltare. Sperăm că acest eveniment ne va oferi oportunitatea să întâlnim profesionişti din industrie interesaţi să ne cunoască produsele." – a declarat Dl. Bogdan Călin, Regional Sales Manager în cadrul companiei TOPEX.

Sunteţi invitaţi să aflaţi informaţii detaliate despre ce oferă compania TOPEX în materie de produse, soluţii şi servicii, vizitând secţiunea Business Solutions, hala nr.6, pavilionul României nr.11, în perioada 19 – 23 octombrie în Dubai.

Bucuresti, 17.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *