free download 78 travel guides written by experts

TOPEX si SS Telecoms prezente la Conferinta Anuala Nashua Mobile in Africa de Sud

În perioada 19 şi 23 noiembrie, în Sun City, compania TOPEX şi partenerul său din Africa de Sud, SS Telecoms, s-au alăturat expozanţilor Conferinţei Nashua Mobile.

Nashua Mobile este unul dintre cei mai mari furnizori independenţi de soluţii mobile din Africa de Sud şi unul dintre puţinii furnizori ce oferă clienţilor acces la toate cele trei reţele mobile (Vodacom, MTN şi Cell C). Având sediul central în Midrand, Gauteng, Nashua Mobile are 300 de parteneri de vânzări, strategic plasaţi în Africa de Sud.

TOPEX şi SS Telecoms au prezentat gama lor comună de produse ce include echipamente Least Cost Routing, gateway-uri GSM, soluţii Telephone Managing Systems şi router-ul 3G Wireless Bytton. Această conferinţă a fost de asemenea o ocazie favorabilă pentru ambele companii de a promova primul gateway analog la GSM SIM Server Ready din lume. Datorită contractului dintre TOPEX şi SS Telecoms, echipamentul a fost dezvoltat în comun de cele două companii şi deschide noi orizonturi pentru piaţa de servicii şi operatori Least Cost Routing.

Scopul conferinţei Nashua Mobile a fost acela de a ajuta clienţii să profite de evoluţia rapidă si complexă a pieţei telecom, venind în întâmpinarea lor cu oferte diversificate, tema conferinţei fiind “Beyond the future”.

Întâlnirea a adunat nume importante din industrie cum ar fi Nokia, HTC şi Samsung şi s-a axat pe prezentări ale furnizorilor de produse din piaţa Least Cost Routing.

“Datorită contractului dintre TOPEX şi SS Telecoms, am avut şansa de a participa la această conferinţă şi de a prezenta gama noastră de produse în faţa unor companii importante din Africa de Sud”, a declarat dl. Radu Balaci, Business Development Manager în cadrul TOPEX. “Sperăm că noul nostru echipament va furniza multe beneficii clienţilor din industria telecom permitându-ne astfel să creştem vizibilitatea produselor TOPEX în această piaţă.”, a adăugat Dl. Balaci.

“Este întotdeauna o adevărată onoare să fii invitat la Conferinţa Anuală a companiei Nashua Mobile oferindu-ne astfel oportunitatea de a interacţiona cu lideri ai pieţei de comunicaţii mobile şi furnizori de servicii din Africa de Sud.”, a declarat dl. Andre ten Napel, CEO al companiei SS Telecoms.

Bucuresti, 28.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *