free download 78 travel guides written by experts

TOPEX semneaza un acord de distributie cu Avanzada 7

TOPEX, producător român de echipamente de telecomunicaţii şi furnizor de soluţii NGN, a anunţat încheierea unui parteneriat de afaceri cu Avanzada 7, un renumit distribuitor spaniol pentru toate tipurile de echipamente VoIP din domeniul telecomunicaţiilor.  

În timpul evenimenului SITI/asLAN, expoziţie desfăşurată în Spania şi specializată în reţele şi tehnologii de convergenţă, cele două companii au semnat un parteneriat de afaceri. Prin acest acord, Avanzada 7 a devenit distribuitor al portofoliului companiei TOPEX şi va furniza linia sa completă de produse GSM. În acest fel, gama TOPEX GSM Gateway va fi acum disponibilă pentru întreaga reţea a companiei Avanzada 7.

"Am hotărât să devenim parteneri TOPEX deoarece întotdeauna am căutat produse de calitate la un preţ excelent pentru clienţii noştri. TOPEX oferă produse accesibile, flexibile şi uşor de utilizat şi are o reputaţie foarte bună în a asigura standarde ridicate de securitate.", a declarat domnul Nacho Cabrera Ramos, CEO în cadrul companiei Avanzada 7. “Acest acord ne oferă şansa de a creşte calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim în prezent, furnizând soluţii complete clienţilor noştri. Suntem convinşi că acest parteneriat va fi reciproc avantajos. ", a adăugat domnul Ramos.

Familia TOPEX GSM Gateway are multe caracteristici şi servicii, fiind renumită pentru stiva sa de protocoale SIP & H323, modulul avansat LCR, SS7, Call Back, Auto Clip Routing şi CDR. Utilizarea standard a echipamentelor permite clienţilor interfaţarea prin trunchiuri E1 între TDM şi IP.  Principala lor funcţionalitate este de a interconecta reţelele PSTN şi VoIP cu tot felul de reţele mobile având, de asemenea, alte beneficii cum ar fi serviciul Leas Cost Routing. Este o soluţie potrivită companiilor cu trafic mare de voce în reţelele GSM, Call Center-urilor sau operatorilor alternativi.

"Prin acest acord, TOPEX doreşte continuarea extinderii reţelei de distribuţie si a mărcii noastre în întreaga lume.", a declarat domnul Dan Hodoş, Regional Sales Manager în cadrul TOPEX. "Având în vedere experienţa companiei Avanzada 7 în serviciile de telecomunicaţii, sperăm ca acestă colaborare să aibă ca rezultat cât mai mulţi clienţi satisfăcuţi pe piaţă iberică. ", a adăugat Dan Hodoş.

Despre Avanzada 7

Avanzada 7 este o companie spaniolă, 100% privată, fondată pe data de 1 martie 2002, de către un grup de muncitori de la fosta companie Atlinks (Alcatel-Thomson joint venture).

Avanzada 7 a devenit un distribuitor renumit pentru toate tipurile de echipamente VoIP, în special pentru proiectele Asterisk, lucrând numai prin intermediul canalui său de distribuţie, generând sinergii între membrii săi, oferind suport tehnic pre şi post vânzare. Avanzada 7 oferă de asemenea un departament de inginerie multifuncţional disponibil pentru clientii săi cu necesităţi de dezvoltare.

Bucuresti, 28.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *