metalshow

TOPEX primeste Sigiliul de Excelenta European pentru Marketing Inovativ

Compania TOPEX a anunţat astăzi că Forumul European Multimedia şi asociaţiile sale partenere naţionale şi regionale au distins compania cu Sigiliul European de Excelenţă pentru marketing inovativ/argint.

Ceremonia de decernare a avut loc pe data de 4 martie 2008 cu ocazia celui mai mare târg IT&C din Europa, CeBIT Hanovra, 39 de companii din 13 ţări apărând pe listele premianţilor cu platină, aur şi argint. Pentru a se alinia la standardele internaţionale şi pentru a urmări îndeaproape concurenţa, compania TOPEX devine pe zi ce trece mai conştientă de necesitatea unei activităţi eficiente a departamentului de marketing, fiind din ce în ce mai preocupată de modul cum este văzută imaginea sa în piaţă.

“Este o adevărată onoare pentru compania TOPEX că Forumul European Multimedia a premiat marketingul inovativ cu argint în cadrul premiului de Excelenţă European 2008. Suntem mândri să primim acest premiu ca o încununare a eforturilor şi realizărilor noastre şi suntem hotărâţi să demonstrăm şi pe viitor angajamentul nostru pentru calitate şi excelenţă.”, a declarat dl. Dan Adamescu CEO TOPEX.

Departamentul de Marketing al companiei TOPEX permite acesteia să îşi promoveze cu succes soluţiile telecom profesioniste, cu o productivitate crescută şi flexibile şi care sunt adaptate noilor nevoi ale pieţei, îmbunătăţind operaţiunile prezente. În acest mod se creează un avantaj competitiv semnificativ prin utilizarea unor standarde deschise pentru o comunicare eficientă cu fiecare client.

Sigiliul European pentru Excelenţă este acordat de şase ani consecutiv de către Forumul European Multimedia în parteneriat cu E-Accelerator. Juriul alcătuit din reprezentanţi ai asociaţiilor partenere EMF a selectat căştigătorii dintre importante companii europene şi non europene de IT&C.

Doamna Margaretha Mazura, Secretar General în cadrul EMF, a declarat: “Suntem mândri că avem posibilitatea să premiem un număr mare de companii din diferite ţări. Într-adevăr aceste companii primesc Sigiliul de Excelenţă datorită orientării lor către un marketing eficient şi mai ales inovativ.”

Bucuresti, 6.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *