free download 78 travel guides written by experts

TOPEX primeste premiul pentru Produsul Anului de la Internet Telephony

TOPEX Mobilink IP recunoscut pentru inovaţii deosebite

TOPEX a anunţat că Technology Marketing Corporation’s prin revista Internet Telephony a desemnat TOPEX Mobilink IP ca soluţie câştigătoare a Premiului pentru Produsul Anului 2009.

Gateway-ul TOPEX GSM/UMTS de capacitate mică cu interfeţe VoIP, Mobilink IP, este cea mai recentă versiune a tehnologiei clasice analogică de la GSM şi ISDN la terminale GSM – utilizat pentru a conecta centrale PBX la reţelele de telefonie mobilă.

De obicei, costurile apelurilor fix-mobil constituie aproximativ 50% din factura de telefon a companiei. Deci, gateway-ul VoIP GSM este utilizat pentru a reduce costurile şi a economisi bani pentru apelurile de la IP la reţelele celulare şi invers.
TOPEX MobiLink IP suportă până la 2 operatori mobili, este o soluţie ideală pentru reducerea costurilor cu recuperarea rapidă a investiţiei şi, de asemenea, funcţionează cu orice Softswitch IP-PBX bazându-se pe protocoale SIP. Echipamentul este o soluţie perfectă pentru interconectarea telefoniei IP cu reţelele celulare.

"Suntem onoraţi să acceptam şi de această dată Premiul pentru Produsul Anului 2009 ca o încununare a realizărilor noastre. Suntem orientaţi către livrarea de soluţii ce răspund complet tuturor cerinţelor de securitate, calitate şi transport specifice industriei telecom şi acest premiu reprezintă pentru noi şansa de a arăta realizările în materie de IP tuturor companiilor din industrie.", a declarat Dan Adamescu, CEO TOPEX.

"INTERNET TELEPHONY este încântat să acorde Premiul Pentru Produsul Anului 2009 companiei TOPEX pentru echipamentul Mobilink IP. TOPEX a demonstrat că este o companie dedicată calităţii şi excelenţei în soluţii, echipamentele sale adresându-se nevoilor reale din piaţă.", a declarat Rich Tehrani, preşedinte TMC şi Editor-in-Chief al revistei INTERNET TELEPHONY.  "Sunt fericit să onorez munca şi realizările lor în domeniul IP şi aştept cu nerăbdare mai multe soluţii inovatoare."

Câştigătorii premiului INTERNET TELEPHONY Product of the Year 2009 vor fi publicaţi în ediţia din februarie 2010 a revistei INTERNET TELEPHONY (www.itmag.com).

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *