free download 78 travel guides written by experts

TOPEX primeste Premiul Pentru Produsul Anului 2007

acordat de Communications Solutions

TOPEX IP VCS premiat pentru inovaţii deosebite

TOPEX a anunţat astăzi faptul că Technology Marketing Corporation (TMC) Communications Solutions  a numit TOPEX IP VCS ca soluţie câştigătoare a Premiului pentru Produsul Anului 2007. Fiind lansată internaţional cu doi ani în urmă, soluţia IP VCS este prima implementare complet IP a unei reţele de transport multiserviciu pentru domeniul ATC. A fost dezvoltată datorită eforturilor susţinute ale companiei de a adapta tehnologiile VoIP existente în piaţă la cerinţele curente ale industriei ATC. În acest fel, TOPEX IP VCS este o soluţie redundantă destinată Managementului Traficului Aerian şi înglobează soluţia VCS clasică şi PSTN reuşind foarte uşor migrarea către tehnologia IP. Soluţia TOPEX este flexibilă, uşor de upgradat, integrat şi personalizat şi a fost creată pentru a asigura securitate şi rezistenţă atât la defecţiunile hardware cât şi la cele IP-link.  

“Este o adevărată onoare pentru noi să primim pentru al doilea an consecutiv Premiul pentru Produsul Anului acordat de Technology Marketing Corporation’s (TMC) după soluţia multiSwitch premiată în anul 2006.”, a declarat Dl. Dan Adamescu CEO TOPEX. “Suntem orientaţi către livrarea de soluţii end-to-end ce răspund complet tuturor cerinţelor de securitate, calitate şi transport specifice domeniului strategic al Traficului Aerian şi acest premiu reprezintă pentru noi şansa de a arăta realizările în materie de IP VCS tuturor companiilor din industrie. Ne motivează să păstram şi chiar să îmbunătăţim standardele noastre astfel încât pe viitor să obţinem rezultate îmbunătăţite”, a adăugat Dl. Adamescu.

"TOPEX a fost distinsă cu Premiul pentru Produsul Anului 2007 pentru excelenţă în dezvoltarea comunicaţiilor de voce, date şi video." a declarat Rich Tehrani, Preşedinte TMC şi Group Editor-in-Chief la Communications Solutions.

"TOPEX a demonstrat că este o companie dedicată calităţii şi excelenţei în soluţii, companiile ce utilizează soluţiile TOPEX, beneficiind de experienţa TOPEX precum şi de rentabilitatea investiţiei. Sunt fericit să onorez munca şi realizările lor şi astept cu nerăbdare mai multe soluţii inovatoare".

A opta ediţie a Premiilor Communications Solutions – Produsul Anului recunoaşte viziunea, direcţia şi atenţia la detalii, caracteristici ale prestigiosului premiu. Au fost selectate cele mai revoluţionare produse şi servicii lansate pe piaţă în anul 2007, pentru realizările lor inovatoare.

 Lista câştigătorilor Premiilor Produsul Anului 2007 poate fi găsită pe site-ul Communications Solutions.

Bucuresti, 06.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *