free download 78 travel guides written by experts

TOPEX prezent la a treia faza a evenimentului Plugtest VoIP pentru Managementul Traficului Aerian

TOPEX, în calitate de membru WG-67 EUROCAE încă din 2008, şi-a dovedit experienţa sa în integrarea tehnologiei VoIP în industria ATM luând parte la cea de-a treia fază a evenimentului Plugtest VoIP pentru Managementul Traficului Aerian organizat de ETSI în Sophia Antipolis, Franţa.

EUROCAE WG67 defineşte standarde garantând interoperabilitatea VoIP în Managementul Traficului Aerian şi include furnizori de sisteme, echipamente şi servicii aeriene europene (ANSP) şi Eurocontrol. Pentru a asigura comunicaţii de voce sigure în această industrie, grupul defineşte conexiuni între sistemele de comunicaţii de voce (VCS), sisteme de înregistrare de voce, sisteme de supraveghere, posturi de radio şi toate elementele reţelei IP.

Acest eveniment, organizat între 1 şi 5 martie, a avut scopul de a permite indentificarea zonelor pentru îmbunătăţiri, prin detectarea erorilor şi ambiguităţi în cadrul standardelor curente şi, în final, accelerând procesul de furnizare a produselor VoIP pentru Managementul Traficului Aerian pe piaţă, pentru a contribui la punerea în aplicare a viitorul sistem european ATM.

Evenimentul a finalizat seria de teste funcţionale pentru comunicaţiile VoIP destinate ATM-urilor prin efectuarea testelor între echipamentele VCS pentru a permite o tranziţie facilă de la sistemele tradiţionale la cele VoIP. În timpul acestui eveniment, membrii WG-67 au efectuat teste de inetroperabilitate intre SIP ATS V-R2, SIP ATS V-QSIG, ATS-QSIG V SIP, ATS-R2 V SIP.

TOPEX furnizează soluţii de comunicaţii performante pentru industria Controlului Traficului Aerian. Fiind în permanenţă în pas cu evoluţia tehnologiei IP, soluţia TOPEX este printre primele implementări IP complete din mediul ATC. În acest fel, TOPEX IP VCS este o soluţie complet redundantă de gestionare a traficului aerian fiind flexibilă şi uşor de upgradat, personalizat şi integrat. VCS IP răspunde noilor cerinţe şi dezvoltări ale pieţei ATC, implementarea ei presupunând toate caracteristicile soluţiei VCS clasice oferind în plus avantaje tehnice şi economice.

"Pentru fiecare membru al acestui grup este o excelentă oportunitate să participe la întâlnirile forumului unde sunt dezvoltate specificaţii tehnice cu privire la cele mai recente tehnologii, sisteme şi echipamente.", a declarat domnul Dan Adamescu, CEO TOPEX. "Suntem încrezători că experienţa în tehnologia VoIP a tuturor membrilor, va contribui la aducerea inovaţiei în domeniul aviatic", a adăugat domnul Adamescu.

Bucuresti, 12.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *