free download 78 travel guides written by experts

TOPEX isi mareste reteaua de parteneri in Africa de Sud

TOPEX, producător European de echipamente de telecomunicaţii şi provider de soluţii NGN, a anunţat includerea în reţeaua sa de distribuţie a unui partener valoros – SS Telecoms. Datorită acestui parteneriat, produsele TOPEX vor fi disponibile pentru piaţa Sud Africană.
 
SS Telecoms este un producător de soluţii telefonice din Africa de Sud ce se adresează nevoilor de comunicare ale întreprinderilor din Africa, Europa, UK şi Orientul de Est. Aflându-se pe piaţa dinamică a industriei de telecomunicaţii, compania SS Telecoms este poziţionată în aşa fel încât să identifice şi să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor de reducere a costurilor pentru telefonia fixă, GSM şi VoIP. “Încheierea acestui contract cu o companie profesionistă cum este TOPEX, ce oferă suport service foarte bun şi echipamente inovatoare necesare industriei IT din Africa de Sud, ne va ajuta să dezvoltăm calitatea serviciilor pe care le oferim în prezent. Suntem încrezători că acest contract va permite să ne diversificăm oferta şi va furniza numeroase beneficii clienţilor noştri. Va oferi de asemenea inginerilor noştri oportunitatea de a lucra în colaborare cu specialiştii din cadrul companiei TOPEX. Sloganul nostru rămâne aşadar `Soluţiile noastre, succesul vostru`.” a declarat dl. André ten Napel, CEO SS Telecoms.

TOPEX este o companie românească ce produce, integrează şi distribuie produse şi soluţii de telecomunicaţii, servicii cu valoare adăugată cu expertiză specifică în tehnologiile bazate pe IP. Produsele TOPEX răspund cerinţelor pieţei de astăzi care tinde către reducerea costurilor convorbirilor dintre reţelele fixe şi mobile şi posibilitatea de a utiliza Internet-ul şi reţelele de date existente în tehnologiile de tip VoIP la un preţ scăzut. Cu produsele sale curente, compania vine în întâmpinarea nevoilor furnizorilor de servicii şi integratorilor IT internaţionali. TOPEX oferă rentabilitate sporită, gama completă de echipamente fiind uşor de administrat, de exploatat şi dezvoltat, ajutând compania să îşi întărească poziţia pe piaţă.

“Suntem dedicaţi construirii unei reţele de distribuţie puternice care să ne ajute să consolidăm poziţia noastră pe piaţa internaţională şi să crească vizibilitatea produselor noastre. Acest contract semnat cu SS Telecoms este unul strategic pentru noi, ei având cunoştinţele şi experienţa necesară mediului dinamic de telecomunicaţii din Africa de Sud, ajutându-ne astfel să răspundem prin echipamentele noastre aşteptărilor actuale ale industriei.”, a declarat dl. Dan Adamescu, CEO TOPEX.

Bucuresti, 23.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *