free download 78 travel guides written by experts

TOPEX contribuie la imbunatatirea tehnologiei IP in industria ATM

TOPEX, în calitate de membru EUROCAE WG67, şi-a dovedit experienţa sa în integrarea tehnologiei VoIP în industria ATM luând parte la cea de a doua fază a evenimentului Plugtest VoIP pentru Managementul Traficului Aerian organizat de ETSI în Sophia Antipolis, Franţa.

Este bine cunoscut faptul că EUROCAE WG67 defineşte standarde garantând interoperabilitatea VoIP în Managementul Traficului Aerian şi pentru fiecare membru al acestui grup este o mare oportunitate să participe la întâlnirile forumului unde sunt dezvoltate specificaţiile tehnice cu privire la cele mai recente tehnologii, sisteme şi echipamente.

Acest eveniment, organizat între 30 martie şi 3 aprilie, a efectuat toate celelalte teste de interoperabilitate rămase, referitoare la telefonie SIP şi interfaţa Radio, compatibile cu proiectele curente EUROCAE WG67. Evenimentul a avut scopul de a permite indentificarea zonelor pentru îmbunătăţiri, prin detectarea erorilor şi ambiguităţi în cadrul standardelor curente şi, în final, accelerând procesul de furnizare a produselor VoIP pentru Managementul Traficului Aerian pe piaţă, pentru a contribui la punerea în aplicare a viitorul sistem european ATM.

TOPEX furnizează soluţii de comunicaţii performante pentru industria Controlului Traficului Aerian. Fiind în permanenţă în pas cu evoluţia tehnologiei IP, soluţia TOPEX este printre primele implementări IP complete din mediul ATC.  În acest fel, TOPEX IP VCS este o soluţie complet redundantă de gestionare a traficului aerian fiind flexibilă şi uşor de upgradat, personalizat şi integrat. VCS IP răspunde noilor cerinţe şi dezvoltări ale pieţei ATC, implementarea ei presupunând toate caracteristicile soluţiei VCS clasice oferind în plus avantaje tehnice şi economice. Această soluţie TOPEX rulează deja cu succes ca un sistem de comunicaţii pentru industria ATM şi se bazează pe o arhitectură distribuită, prin urmare, eliminând eventualele defecţiuni dintr-o arhitectură centralizată ce pot cauza întreruperea întregului sistem.

"Suntem foarte încântaţi de oportunitatea de a împărtăşi experienţa pe care o avem în integrarea tehnologiei VoIP cu membri ai grupului EUROCAE WG67.”, a declarat domnul Dan Adamescu, CEO TOPEX. "Lucrările la acest proiect, care va contribui la aducerea inovaţiei în domeniul aviatic, au însemnat pentru noi un pas mai departe pentru realizarea unor soluţii orientate către clienţii din această zonă. De asemenea, aşteptăm cu nerăbdare să participăm la întâlniri viitoare, cu scopul de a îmbunătăţi cerinţele operaţionale şi tehnice ale comunicaţiilor IP din această industrie. ", a adăugat domnul Adamescu.

Bucuresti, 03.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *