free download 78 travel guides written by experts

TOPEX a lansat un nou web site dedicat routere-lor wireless

TOPEX, producător de echipamente de telecomunicaţii şi furnizor de soluţii NGN, are plăcerea să anunţe lansarea website-ul său dedicat TOPEX Wireless. Atenţia acestui web site este axată pe direcţia pivot a companiei TOPEX din ultimii doi ani, router-ul Bytton şi soluţiile sale. Noul site se găseşte la adresa  www.topexwireless.com.

Router-ul TOPEX Bytton Wireless Broadband este un echipament profesional multifuncţional care oferă conectivitate pentru o linie de voce (telefon sau centrală) şi acces internet pentru o reţea locală de computere prin intermediul reţelelor publice mobile. Acest dispozitiv wireless pentru voce şi date este compatibil cu tehnologiile de date mobile HSUPA/HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS şi serveşte de asemenea ca Router VPN cu Firewall, Server LAN şi Server de Supraveghere Video. Router-ul acţionează şi ca instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing.

TOPEX a lansat acest site dedicat produselor wireless, pentru a permite companiei să comunice mai eficient informaţii specifice clienţilor şi partenerilor săi. Vizitatorii pot găsi informaţii diverse despre fiecare echipament Bytton într-o secţiune de produse uşor de navigat.

Lansarea noului site are scopul de a oferi o imagine profesionistă companiei TOPEX ce se potriveşte cu industria în care aceasta îşi desfăşoară activitatea. Site-ul este în concordanţă cu identitatea "everything connects" a companiei şi a fost creat pentru a oferi clienţilor o prezenţă online asupra produselor sale wireless. TOPEX Wireless conţine cuvinte cheie optimizate care vor ajuta traficul website-ului şi vor obţine o prezenţă îmbunătăţită.

"Site-ul este un instrument de valoare pentru cei care sunt în căutare de soluţii wireless dedicate şi personalizate. Este o procedură simplă prin care cei interesaţi află ceea ce facem în această industrie.", a declarat domnul Constantin Dumitrescu Director de Marketing şi Vânzări al companiei. "TOPEX are ca obiectiv atragerea acelor persoane care sunt în căutare de routere ce integrează diferite module radio pentru a avea acces la reţelele GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUP, interesate de proiectele noastre. Site-ul este un mediu virtual care include broşuri tehnice, prezentări, soluţii, studii de caz dar şi ştiri şi evenimente din industrie. Ne dorim ca acest site să fie o resursă valoroasă şi competitivă care să ofere vizitatorilor instrumente de înaltă calitate pentru a-i ajuta cu succes în activităţile lor de business."

TOPEX Bytton se află în avangarda comunicaţiilor wireless, încorporând tehnologii de reducere a costurilor şi continuă să integreze cele mai recente inovaţii tehnologice. Astfel, inginerii departamentului de Cercetare şi Dezvoltare au creat pentru acest produs o criptare hardware, pentru a proteja confidenţialitatea datelor stocate în echipament. Dispozitivul hardware utilizează protocoale de criptare AES pe 128/256 biţi pentru a oferi o confidenţialitate a datelor avansată. Această tehnică permite protejarea datelor chiar şi atunci când sistemul de operare nu este activ, de exemplu, dacă datele sunt citite direct de pe hardware. Punerea în aplicare a hardware-ului pe bază de criptare are un impact important asupra capacităţii aplicaţiei de a asigura date rapid şi eficient.

Aceste implementări asupra vitezei de acces şi asigurării informaţiei au permis comunicaţiilor wireless să fie utilizate ca soluţii de acces primar sau de backup, fiind mai uşor de implementat, în comparaţie cu tehnologiile cu fir.

Pentru a vizita noul site dedicat soluţiilor wireless şi pentru a afla mai multe detalii despre routere-le wireless TOPEX, accesaţi:  www.topexwireless.com.

Bucuresti, 17.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *