free download 78 travel guides written by experts

Top-ul Give IT 2014

Pe 11 decembrie, Ateliere Fără Frontiere a premiat companiile câștigătoare în competiția anuală „Top Give IT 2014” în cadrul unui eveniment găzduit de Casa Romanian American Foundation.

Creat pentru a promova implicarea organizațiilor care au predat către asociație cele mai multe Deseuri de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE-uri), Top-ul Give IT are ca scop final reducerea deșeurilor și reutilizarea lor înainte de reciclare și eliminare.

Majoritatea echipamentelor IT recondiționate de Ateliere Fără Frontiere sunt donate școlilor și asociațiilor din comunități dezavantajate. Nu în ultimul rând, aceste echipamente creează locuri de muncă în atelierul de inserție pentru persoane defavorizate.

Organizațiile câștigătoare au fost premiate cu trofee creative deosebite din componente electronice reciclate în semn de recunoaștere pentru sprijinirea pe care au oferit-o acestei inițiative.

La categoria Mari Companii, BRD Groupe Société Générale s-a aflat pe primul loc cu 9,5 tone de DEEE-uri predate în 2014, urmată de Auchan Romania cu 8,8 tone și ING Bank Romania cu 8,6 tone.

La categoria „IMM-uri si ONG-uri”, Teledirect a condus clasamentul cu 1,5 tone urmată fiind de Fun Labs si Paralela 45.

În total in 2014, Ateliere Fără Frontiere a colectat, testat, reutilizat sau reciclat aproape 100 tone de DEEE-uri. Găsiți clasamentul final pe www.atelierefarafrontiere.ro/give-it-2014.

Dacă ați ratat ocazia de a intra în top anul acesta, vă puteți alătura organizațiilor responsabile anul viitor când „Top-ul Give IT 2015” va fi relansat cu mai multe premii și surprize.

Parteneri network
CCIFER, CIO Council, Ecotic

Parteneri media
Agora.ro, Business Review, CSR Media, Lepetitjournal.com

Despre Ateliere Fără Frontiere:
Ateliere Fără Frontiere este o asociație română creată în 2008, întreprindere socială având ca scop inserția socială și profesională a persoanelor aflate în mare dificultate. Cele 3 misiuni ale asociației sunt: lupta împotriva excluziunii, protejarea mediului și solidaritate prin proiecte de educație și de dezvoltare locală. Din 2009 Ateliere Fără Frontiere a donat mai mult de 6.500 de calculatoare către peste 1.000 de structuri Non Profit din România. Am angajat 130 de persoane maginalizate sau excluse în atelierul de inserție. 40 dintre ele s-au integrat pe piața convențională a muncii.


Bucuresti, 16.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *