metalshow

Top Hospitality si Inside Coach Academy anunta editia 2015 a Evolution

– Academia Profesionistilor din Industria Ospitalitatii

Top Hospitality și Inside Coach Academy anunță ediția 2015 a Evolution , ce vine ca un răspuns la cererea tot mai accentuată de resurse de Perfecționare și Învățare Continuă necesare antreprenorilor, managerilor și profesioniștilor din industria HoReCa. Evenimentul va fi urmat de Workshop-uri, în 23 și 24 Septembrie, la Simfonia Ballroom în București.

Acest prim eveniment din 2015 al Evolution (www.horecacoach.ro) este un absolut must-go pentru orice antreprenor, manager sau viitor manager de marketing și comunicare al unei afaceri din ospitalitate.

Evolution reunește, la fiecare ediție, cele mai actuale subiecte din managementul, marketingul și comunicarea specifică industriei HoReCa precum și noile servcii, soluții sau produse destinate industriei și care pot contribui la evoluția, la profesionalizarea acesteia.

Prima zi este dedicată Conferinței și subiectelor din sfera planului de marketing digital specific unei afaceri HoReCa, branding-ului și poziționării, a mixului de marketing. Subiectele vor fi abordate explicit, clar și practic atât în cadrul prelegerilor, cât și al discuțiilor cu panel-uri formate din personalități și profesioniști ai industriei.

A doua zi este rezervată Workshop-urilor, zi în care vor fi exersate și detaliate noțiunile discutate în prima zi a Conferinței.

Programul complet, detaliile desfășurării sau înscrierii, precum și cele referitoare la tutorii și speaker-ii Evolution sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului www.horecacoach.ro și pe pagina de Facebook https://goo.gl/VQqxQ4.

Evolution este un proiect realizat în comun de Inside Coach Academy și Top Hospitality și se bucură de susținerea HORA – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România.

Top Hospitality (www.tophospitality.ro/) este cea mai însemnată comunitate și cea mai activă platformă de sharing informațional & resurse dedicate industriei ospitalității și cel mai activ actor în networking-ul profesional al industriei: 25 de ediții deja organizate ale Întâlnirilor de Networking.

Inside Coach Academy (www.insidecoach.ro) cea mai valoroasă resură de învățare continuă și perfecționare în management, marketing și comunicare destinată sprijinirii și evoluției antreprenorilor și profesioniștilor la începutul carierei. La ICA sunt organizate 3 sesiuni anuale ale singurelor cursuri aprofundate de marketing și comunicare dedicate specific industriei ospitalității.

Bucuresti, 22.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *