free download 78 travel guides written by experts

Top Gear – Editie speciala in Africa

BBC KnowledgeBBC Knowledge va difuza în premieră, astăzi, 6 noiembrie, de la ora 22:00, prima parte a documentarului Top Gear – Ediție specială în Africa, care urmărește celebrul trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May într-o aventură nelipsită de noroi, păduri inaccesibile, crocodili înșelători, dar și peisaje uluitoare.

În prima dintre cele două părți ale ediției speciale, cei trei aventurieri vizitează Africa cu scopul de a descoperi sursa Nilului, cel mai lung fluviu din lume, de peste 6000 km. „Inarmați” cu mașini break achiziționate cu un buget limitat, Jeremy, Richard și James sunt încrezători că expediția lor va avea mai mult succes decât cea a exploratorilor care pretind că au descoperit locul din care izvorăște Nilul, călătorind mai departe și mai repede decât au reușit predecesorii lor – dar singurele unelte pe care le au la dispoziție sunt determinarea, ingeniozitatea și trei mașini vechi.

Călătorind spre est, sunt puși în fața unui râu plin de crocodili și își dau seama că este prea adânc pentru a-l traversa cu mașinile. Acesta este momentul în care Jeremy propune improvizarea unei mașini-bărci care, datorită combinației dintre lemn și sfoară, le facilitează înaintarea peste râu.

Top Gear Africa

După o serie de provocări (trafic îngreunat, alunecări de noroi, orientare dificilă pe hartă), în cel de-al doilea episod echipa își continuă călătoria prin Africa: folosesc o plută pentru a traversa râuri în care se ascund crocodili și o barcă cu care trec peste Lacul Victoria, ajungând în regiunea Serengeti. După sute de kilometri cu mașinile, echipa face o ultimă încercare pentru a ajunge la destinație.

Top Gear – Ediția specială în Africa promite o serie de tentative noroioase, uneori amuzante, si cu siguranță îndrăznețe a celor trei exploratori de-a lungul aventurii lor pe continentul Africii.

Bucuresti, 06.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *