free download 78 travel guides written by experts

Top destinatii de calatorie in 2010

Pentru a arăta cele mai căutate atracţii turistice ale anului 2010, experţii companiei premium British Airways au selectat mai multe destinaţii de top pentru anul următor.

Evenimentele sportive marcante precum Campionatul Mondial de Fotbal, Jocurile Commonwealth, Jocurile Olimpice de Iarna, precum şi Jocurile Paralimpice vor avea un cuvânt greu de spus în calendarul de călătorii. Trendul ascendent al turismului ecologic va include Stockholm pe hartă, în timp ce Las Vegas-ul va oferi turiştilor de la reprezentaţii Cirque du Soleil până la concerte U2.

Emil Delibashev, Directorul Comercial al British Airways pentru zona balcanică declară: "Clienţii îşi dau seama că lumea este plină de oportunităţi – începând de la safari cu tigri în India, până la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud sau luminile strălucitoare ale Las Vegas-ului. În 2010, iubitorii de vacanţe vor putea alege dintre multitudinea destinaţiilor estivale, mai ales că de acum British Airways oferă  servicii şi pentru Punta Cana din Republica Dominicană, Sharm El Sheik din Egipt şi Insulele Maldive."

Mai mult decât atât, călătoria cu British Airways aduce o serie de beneficii prin Terminalul 5 din Heathrow Londra, care oferă în mod constant un nivel ridicat de servicii şi performanţă operaţională. Punctualitatea companiei la Heathrow s-a îmbunătăţit cu aproximativ 25% în iarna 2008, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2007, iar 77% dintre oaspeţii noştri au fost extrem de mulţumiţi sau foarte mulţumiţi de călătoria lor cu British Airways, cu 13 % mai mulţi în comparaţie cu anul trecut.

Top-ul British Airways pentru 2010 cuprinde următoarele destinaţii:
1.    Cape Town, Africa de Sud
Aproape jumătate de milion de suporteri sunt aşteptaţi să viziteze Africa de Sud în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din iunie. Cape Town, casa extraordinarelor plaje, munţi, culturi viticole şi a Stadionului Cape Town, va fi cu siguranţă o locaţie populară printre fani.

Sue Botes, Managerul Comercial British Airways din Africa de Sud, declară: "Cape Town a fost mereu o destinaţie populară şi aşteptăm de la Campionatul Mondial să transforme acest oraş în cel mai căutat loc din 2010. Am început deja pregătirea pentru acest eveniment. Noi zboruri vor fi lansate, iar transportatorul local Comair va conecta fanii cu destinaţii din toată republica."   

Pentru această destinaţie, cel mai atractiv tarif al nostru începe de la doar 708 euro, în cazul în care este rezervat prin ba.com

2.    Las Vegas, USA
Nu este doar un rai al petrecerilor! Las Vegas reprezintă o destinaţie primitoare şi pentru fanii U2, dar şi pentru admiratorii Cirque du Soleil. Nou lansata rută  British Airways înseamnă acum mai multe legături cu cel mai reprezentativ şi strălucitor oraş al Americii.

Cele mai atractive tarife British Airways încep de la doar 903 de euro, în cazul în care biletele sunt rezervate prin ba.com

3.    Vancouver, Canada
Nu este o surpriză faptul că o destinaţie precum Canada, recunoscută pentru pârtiile de ski şi snowboard, va găzdui Jocurile Olimpice de Iarna din 2010 şi Jocurile Paralimpice din februarie şi martie.

Atleta Zoe Gillings, sponsorizată de British Airways , este snowboarder-ul numărul unu din Marea Britanie şi speră să intre în competiţia Jocurilor Olimpice de Iarnă 2010 din Vancouver. Zoe a declarat: "Vancouver este una din cele mai bune destinaţii pentru snowboard, iar Munţii Cypress din Vancouver-ul de Vest este unul din locurile mele preferate unde mă antrenez."

Către Vancouver tarifele noastre începe de la doar 851 de euro, în cazul în care au rezervare pe ba.com.

4.    Punta Cana, Republica Dominicană
Punta Cana este una dintre destinaţiile promiţătoare pentru Revelion, despre care operatorii de turism şi experţii din industrie spun că are "cele mai ameţitoare plaje din Caraibe". Cunoscute pentru facilităţile de golf şi spa, insula este una dintre cele mai bine păzite locuri în prezent. Înconjurată de ocean pe o rază de 5 mile, insula Punte Cana este recunoscută ca fiind noul loc de joacă pentru cei bogaţi şi faimoşi.

Pentru această destinaţie, tarifele noastre încep de la numai 1053 euro, în cazul în care rezervarea a fost efectuată pe ba.com.

5.    New York, USA
New York a fost dintotdeauna la modă, dar Noul An ne aduce noi motive pentru a planifica o excursie aici. Mulţumită premierelor cinematografice din 2010, avem parte de două filme despre Manhattan-ul – "Sex and the City 2" şi "Wall Street 2", în regia lui Oliver Stone … sincronizare perfectă pentru noile servicii exclusive business class de 32 de locuri de la Aeroportul London City către New York.

Cele mai atractive tarife British Airways pentru New York încep de la doar 671 de euro, în cazul în care rezervările au  fost făcute prin ba.com.

6.    Stockholm, Suedia
Votat drept unul dintre oraşele în care oricare om şi-ar dori să trăiască, Stockholm a devenit un oraş model. Epicentrul european al biodiversităţii şi ecologiei, Stockholm va sărbătorii titlul său oficial de "Capitala Verde a Europei" în 2010, transformându-se astfel într-o alegere populară printre eco-turişti.

Pentru Stockholm, tariful nostru începe de la doar 450 de euro, daca biletele au fost rezervate prin ba.com.

7.    Insulele Maldive
Localizate în Oceanul Indian, acest paradis tropical va fi una dintre cele mai fierbinţi destinaţii pentru iubitorii de vacanţe şi pentru lunile de miere din 2010. Recifurile de corali oferă facilităţi incredibile pentru scufundări, în timp ce plajele ca în poveşti dăruiesc momente de relaxare nemaiîntâlnite.

Pentru Male, tarifele noastre încep de la doar 677 de euro, în cazul în care rezervarea a fost efectuată prin ba.com.

8.    Delhi, India
Mulţumită trendului ascendent al "safari-ului cu tigri", destinaţiile Bandhavgarh Wildlife Sanctuary şi Parcul Naţional Kanha oferă un alt motiv de a ieşi din rutină şi a vizita Delhi în 2010. 

Judy Jarvis, Managerul Comercial Regional British Airways pentru Africa de Sud a spus: "Nu a existat niciodată o perioadă mai bună pentru a vizita India. Anul viitor va marca două ocazii speciale – 80 de ani de când British Airways oferă zboruri către India şi prima oara când Delhi va găzdui Jocurile Commonwealth. Cu 45 de zboruri săptămânale către 5 destinaţii, oferim servicii fără competiţie."

Tarifele British Airways pentru Delhi, încep de la doar 717 de euro, în cazul în care biletele au fost rezervate prin ba.com.

Pentru mai multe informaţii despre destinaţiile de mai sus, pentru cele mai bune tarife British Airways, zboruri la zi şi rezervări, vă rugăm vizitaţi www.ba.com.

Bucuresti, 10.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *