free download 78 travel guides written by experts

Top cinci cadouri gratuite de Craciun

Pe OLX.ro se găsesc peste 2.100 de lucruri gratuite care pot fi cu ușurință cadouri potrivite de Craciun

Bugetul pentru cadourile de Crăciun poate depăși cu mult așteptările inițiale, iar în această situație folosirea site-urilor de anunțuri reprezintă soluția salvatoare. Astfel, cei care nu au prea multe resurse sau deja le-au epuizat, pot găsi pe site-uri precum OLX.ro numeroase produse în stare foarte bună oferite de vânzători în mod gratuit.

Lucrurile care se găsesc gratuit pe site-urile de anunțuri se epuizează extrem de repede. Cinci categorii unde poți găsi cadouri la costuri zero, sunt:
1. Sport-Timp-Liber. Pentru cei care vor să facă mișcare și în anotimpul rece, un abonament de 2 sedințe gratuite la cursuri de aerobic poate fi cadoul ideal.
2. Animale de companie. Animalele de casă pot fi și ele daruri nemaipomenite pentru un iubitorii de pisici, căței sau animale mai exotice, cum ar fi broaștele testoase. În categoria Animale de Companie se găsesc peste 1.800 de astfel de anunțuri active.
3. Mama și Copilul. Mobilierul pentru copii poate fi găsit gratuit pe site-urile de anunțuri, fiind cadouri utile pentru tinerii părinți.
4. Modă și Frumusețe. Hainele de damă și accesoriile pot reprezenta și ele un daruri potrivite atunci când bugetul este foarte restrâns pentru cel care urmează să le dăruiască.
5. Echipamente sportive. De exemplu, pentru pasionații sporturilor de iarnă, o pereche de ski-uri poate fi cadoul ideal.

Pe OLX.ro, se găsesc peste 2.100 de produse oferite de vânzători în mod gratuit.

“De Crăciun, fiecare dintre noi dăruiește câte ceva, chiar dacă uneori bugetul nu este suficient pentru a achiziționa toate cadourile la care ne-am gândit. În cele peste 3.000.000 de anunțuri active de pe OLX.ro se găsesc tot felul de lucruri folositoare de la echipamente sportive de iarnă, la haine de sezon, jucarii pentru copii sau chiar animale de companie oferite gratuit de catre utilizatorii OLX.ro. Așadar, având această posibilitate, anul acesta orice român poate să dăruiască și să primească ceva.” spune Cristina Gheorghițoiu Business Manager OLX.ro.

Astfel, cadourile pentru sărbătorile de iarnă pot fi mai ieftine decât s-ar crede, dar cu impact la fel de puternic.

Bucuresti, 17.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *