free download 78 travel guides written by experts

“Top Chef” s-a incheiat luni cu un divort si o eliminare

Ediţia de luni de “Top Chef” a fost una spectaculoasă, cu invitaţi surpriză, cu preparate de top şi decizii în premieră, pentru că prima probă s-a terminat cu o eliminare.

Concurenţii au avut de gătit un fel principal în care vedeta a fost fructul pe care ei au fost nevoiţi să-l aleagă din coşul pregătit de cei trei juraţi, Joseph Hadad, Tudor Constantinescu şi Nicolai Tand. Astfel că, cu toate că provocarea i-a pus pe unii bucătari în dificultate, la sfârşitul probei cei trei Chefi au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Cu toate acestea, juraţii au decis ca la sfârşitul primei probe să-l elimine din cursa pentru marele premiu pe Cristian Carabageac, concurentul care a avut grijă întotdeauna ca atmosfera din platoul “Top Chef” să fie una prietenoasă. Decizia l-a luat prin surprindere, motiv pentru care a considerat că părăsirea concursului “a fost un divorţ”.

La sfârşitul ediţiei, alături de Cristian, a părăsit concursul şi Răzvan Cruceanu, cu toate că la prima probă, preparatul său a fost fantastic, după cum Chef Joseph Hadad a mărturisit. Astfel că, în concurs au rămas şapte concurenţi care vor găti lunea viitoare, pe 9 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, pentru fotbaliştii echipei de fotbal din Ploieşti.

Bucuresti, 03.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *